Odgovor
Napisal/-a darkdog » 5. Maj 2011 ob 18:04
Grrrrrrr
Poslovalnico v kranju nemogoče priklicati... in to kljub klicanju cel dopoldan.... trikrat pozvoni,potem preveže v Lj. res nevem,zakaj je objavljena cifra na netu,če jih je nemogoče priklicati. Po klicanju cel dopoldan obupam in pustim,da me preveže v lj. Možakar na drugi strani pregleda zalogo za kranj in pravi da zaloga je...
... OK si rečem,ker poslovalnice v Kranju tako ali tako ni mogoče priklicati,doma odklopim SD vmesnik,telefon,ter se popoldan odpravim v Kranj.... Nato pa sledi razočaranje:
- telefonov za paket T-4 dect ni na zalogi.... naročeni so že mesec dni,kdaj bodo prispeli,mi ne ve povedati...
- rečem,če lahko prevzamem vsaj HD vmesnik,ter vrnem SD vmesnik nazaj.... in mi reče,da bi načeloma šlo,ampak dokler mi ne vklopijo paketa T-4,bom plačeval naročnino za HD vmesnik... torej hvala lepa... spet nič. Omenim mu tudi,da niso bili cel dopoldan dosegljivi in me preveže v lj.,mi pravi,da je vedno tako... heh smešno... kot sem uspel videti... dela nimajo pretiranega... kakorkoli,to je že druga zgodba.
In kaj mi preostane... čiči in čaki,dokler me tehnik ne pokliče,ter dostavi kar mora. Glede na to,da smo naročniki praktično od samega začetka,mi je kar malce smešno,da ponujajo paket,za katerega ni niti telefonov na zalogi...
Po dopoldanskem norem klicanju v poslovalnico Kranj,seveda zaman,za zastonj vožnjo v Kranj in nazaj... mi preostane samo še to,da sedim in čakam ter čakam...