[Imam] 1/1 + telefonija
-
T2_Delavec
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
Titan
- Faca
- T-2: Še nimam
- Paket: Odšel drugam
- Kraj: Polzela
Navadni Nimda-Nič ti ni treba peš prnest modema pa me prklopit na net.
Lahk se prpeleš k men pa boma kako rekla ni problema pri meni je vsak
dobrodošel,sam razjezi me to ko dobiš pogodbo v podpis piše še zraven
da T-2 ko vrneš podpisano pogodbo da poizvedbo Telekomu v roku treh
delovnih dneh,ko pa pokličeš na T-2 je pa pogodba še vedno pri njih in ti zmeraj rečejo saj bom posredoval pri administratorjih.Pa kličeš čez par dni je pa spet ista pesem.To mene jezi.Če se pa motim pri tisti treh dneh me pa popravi.
Lahk se prpeleš k men pa boma kako rekla ni problema pri meni je vsak
dobrodošel,sam razjezi me to ko dobiš pogodbo v podpis piše še zraven
da T-2 ko vrneš podpisano pogodbo da poizvedbo Telekomu v roku treh
delovnih dneh,ko pa pokličeš na T-2 je pa pogodba še vedno pri njih in ti zmeraj rečejo saj bom posredoval pri administratorjih.Pa kličeš čez par dni je pa spet ista pesem.To mene jezi.Če se pa motim pri tisti treh dneh me pa popravi.
-
Antrax
- Navdušenec
- Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
- Kraj: Lenart
- Kontakt:
Pravkar sem prekinil pogovor z helpdeskom, da vidim, kako daleč je moja poizvedba in tip prvo išče pogodbo (sem mu dal številko pogodbe,podatke itd) in potem mi on pove, da se nisem podpisal ob kabelskem internetu (sem naredil kljukico). In nisem podpisal, da pooblaščam T2 za prekinitev. WTF? ČE jaz naročim internet in IP telefonijo pri T2 in naredim kljukico pri PSTN (telekom) in podpišem za prekinitev pogodbe ter enako naredim za sedanji ISP(triera) le, da ne podpišem, da pooblaščam T2 za prekinitev pogodobe, ker tega na pogodbi ni! Piše, če pooblaščam T2 za prekinitev pogodbe z telekom in seveda sem podpisal nikjer pa ne piše za internet! In kaj zdaj vprašam? Ja nič gospod pogodbo dobite vrnjeno in jovo na novo čakat ko lovec na zajca s krili! A jim ni logično, da nebom imel TRI ISPJE V BAJTI???
-
Antrax
- Navdušenec
- Kontakt:
Kako pa je potem s penali? Jaz mam triero že... 7-8let pa vsako leto podaljšam za eno leto preko Arnesa (dijak).
Aja... nočem, da bi imel občutek kot, da sem v kameni dobi brez telefona in brez interneta! Ker če sam odklopim potem bodo to storili takoj in potem čakanje na T2... ne morem tako imet že zaradi šole ne!
Aja... nočem, da bi imel občutek kot, da sem v kameni dobi brez telefona in brez interneta! Ker če sam odklopim potem bodo to storili takoj in potem čakanje na T2... ne morem tako imet že zaradi šole ne!
-
Antrax
- Navdušenec
- Kontakt:
Ja samo jaz bi rad imel čim manjši mrk in še zmeraj mi ne gre v glavo da oni po 13 dneh ugotovijo, da nekaj manjka na pogodbi, pa da oni tega sploh nimajo napisano, ker tam je samo prostor da pooblaščam T2 za odklop TK nikjer pa ni za internet napisano saj to se smatra da bom tudi internet vzel pri T2!
Če ima kdo dostop do pogodbe naj podpiše, da pooblaščam T2 za odklop interneta pri ponudniku Triera! Št. pogodbe pa je 3259!
Če ima kdo dostop do pogodbe naj podpiše, da pooblaščam T2 za odklop interneta pri ponudniku Triera! Št. pogodbe pa je 3259!
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- modena
- Uporabnik
- Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
- Kraj: Žalec
Antrax jaz sem bil tudi pri Trieri in ko so me priklopili na T-2 sem lepo peš odšel na podjetje kabelskega ponudnika in jim dal dopis v katerem sem navedel, da od tistega dne prekinjam z njimi internetno pogodbo. S tem nisem imel niti minute internetnega mrka, tako, da tudi tebi tak način priporočam.
Nimam več od 20.10.2006.