No, jaz sem danes 100% pričakoval Viasat history in Viasat explorer (ima ju že vsa konkurenca). Po tihem sem pričakoval tudi vklop The History channela, ker bi tako na tem področju prehiteli Siol, ki tega programa nima v shemi (imajo pa ta program drugi = Total, UPC,..) Očitno sem se z mojimi predvidevanji hudo zmotil v obeh primerih.
Kar se tiče drugih programov pa tole. Po Foxu že dolgo diši (ne pozabimo, da smo imeli testno Fox crime že v shemi), a očitno še nekaj časa iz tega ne bo nič. Kot ste omenili že nekateri, pa je bilo danes možno pričakovati tudi kak program, ki ga konkurenca še ne premore, a ...
d_g napisal/-a:No sej razlika je samo v tistih Viaset in FOX programih... Tiste dobrote, ki jih ima recimo T-2, pa jih drugi nimajo, pa kar pozabljamo.... Hmmm, ja smo zahtevni uporabniki. Sej je tud prav tako.
T2 konkurenco prehiteva pri HD programih, pri SD pa konkurenci gleda v hrbet, žal.
Vsekakor pa je uvrstitev Š1, Š2 in Tv1000 v osnovno shemo pravilna odločitev.

V bistvu je t2 s tem popravil napako izpred nekaj mesecev in za to vzamem nazaj vse moje kritike t2-ja zaradi teh treh programov.
lp