Predlogi za TV programe

Vse o T-2 IP televiziji
Zaklenjeno
trik
Nadebudnež
T-2: Že imam

Re: Predlogi za TV programe

Odgovor Napisal/-a trik » 1. Okt 2008 ob 13:57

Sem mislim The History Channel, ki je drugo kot Viasat History.. Si me pa vzpodbudil, da sem šel na hitro pogledat na Siolovo stran in vidim, da imajo program History vpisan dvakrat. In sicer program 22 in 53. Tisti na mestu 53 je vpisan zraven Explorerja, torej gre verjetno za Viasatov History. Kaj pa je s tistim pod številko 22? Ni mi znano, da bi Siol že imel The History Channel.. ali pač? Če je temu tako pol pa je te programe sploh in čimprej potrebno vključit!
lp

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 1. Okt 2008 ob 13:59

pomoje je ta 22 the history chanel pa so mal zajebal k tam 53 je samo history :?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

šime
Novinec
Paket: internet optika - tv + hd

Odgovor Napisal/-a šime » 1. Okt 2008 ob 21:52

no z uvrstitvijo š1 in š2 ima t2 zdaj najbolj popolno shemo kar se športa tiče. kako malo je potrebno...
ampak še naprej je potrebno delati in to tudi na drugih zvrsteh

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Okt 2008 ob 13:25

Danes imam ravno veliko časa v službi :lol: pa malo berem stare teme pa me zanima kje se je tukaj zataknilo npr. TV1000 je bil napovedan že za marec 2007
Simi napisal/-a:TV 1000 je napovedal Nimda 21.2.2007 za marec, torej pred Hallmarkom !
pa je prišel na T2 šele včeraj prav tako pa sta bila za marec 2007 napovedana ostala Viasat programa, ki jih pa še do danes ni v shemi
Navadni Nimda napisal/-a:Morebiti je prišlo do spremembe - ali pa sem (spet kreten izpadu :o) narobe štekal. Od Viasata sta na sporedu le Explorer in History.

Original prispevki se pa nahajoajo v tej temi viewtopic.php?f=9&t=788&st=0&sk=t&sd=a&start=915
Slika

Lp, Kitl

trik
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a trik » 2. Okt 2008 ob 14:08

Tudi mene zanima, kje se je zataknilo? Nekaj je bilo sigurno narobe tukaj. :nevem:
lp

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 2. Okt 2008 ob 14:44

Do nadaljnjega ni nobenih informacij o kakšnih novih dodatnih programskih paketih in cenah ter kombinacijah. Ko bo, se bo seveda prej raztrobentalo na forumu, kot smo vajeni! :D
Optika 100/10

Uporabniški avatar
kitl
Administrator

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Okt 2008 ob 14:50

NN čemu molk :razz: Saj, če boste karkoli od zgoraj naštetega uvedli v shemo ne bo nič novega na slovenskem tržišču namreč to imajo že vsi operaterji. Se pa bojim, da je vaša skrivnostnost dostikrat ima konmtra učinek kot bi si ga vi želeli. Namreč kot sem že pisal prebiram staro temo in kaj sem uvidel vse kar smo mi vam predlagali tukaj so Siolovci potihoma vklopili v svojo shemo. Namreč sumim, da so se na ta forum integrirali ovaduhi od konkurence, ki s pridom izkoriščajo vašo skrivnostnost o uvedbi novih kanalov. Drugače rečeno ta forum uporabijo v ta namen, da vidijo kaj si uporabniki najbolj želijo, ker na svojem vidijo bolj malo, ker je bolj kot ne opuščen in nič ne dogaja.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Paket: Telekom
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 2. Okt 2008 ob 18:20

Oba manjkajoča Viasata in History Ch. sta znana in dostopna v vseh večjih sistemih v Slo. Tu ni kaj skrivat.
Mogoče ima to kaj veze s tem kako preoblikovati pakete da bo zanimiv in T2 in Teleing. Ker če bo šlo tako naprej, kot se je začelo včeraj, potem bo Teleing neuporaben kot samostojni paket. Bo sam "krinka".
Vsi sistemi v Slo premorejo okoli 350k gospodinjstev. Pričakovat vrhunsko ponudbo ne moremo. Zaenkrat smo lahko zelo zadovoljni, kar ponujajo ponudniki v Slo.
Vprašamo se lahko kaj nam lahko še sploh ponudijo?
Poleg Foxa je še kr neki atraktivnih programov, ki počasi prodirajo tudi na majhen slovenski trg. Med drugim tudi Sky paketi. Vprašanje samo kdaj, sigurno pa prej kot čez kake 2 leti, ko bo omrežje (optično) bolj izpopolnjeno.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Paket: Oranžni King

Odgovor Napisal/-a Mark » 2. Okt 2008 ob 18:41

kitl napisal/-a:Namreč sumim, da so se na ta forum integrirali ovaduhi od konkurence, ki s pridom izkoriščajo vašo skrivnostnost o uvedbi novih kanalov. Drugače rečeno ta forum uporabijo v ta namen, da vidijo kaj si uporabniki najbolj želijo, ker na svojem vidijo bolj malo, ker je bolj kot ne opuščen in nič ne dogaja.
Tudi tole ni nič novega in pomojem jih ni malo :namrec:

LexLuthor
Nadebudnež
Paket: brezčasna optika 100/10
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a LexLuthor » 2. Okt 2008 ob 22:33

Kaj pa MTV HD in Info TV HD?

weby
Navdušenec
Paket: OD HBO

Odgovor Napisal/-a weby » 3. Okt 2008 ob 00:26

MTV HD je do nadaljnjega na voljo samo na Poljskem, kmalu bo na voljo še v Nemčiji, Franciji, Angliji in možno da še v kšni državi ali dveh ...
Toliko o Europe delu MTV HD-ja

janbuc
Uporabnik
Paket: Osnovna programska shema
Kraj: Šmartno pri Litiji

Odgovor Napisal/-a janbuc » 3. Okt 2008 ob 07:57

Mene zanima koliko programov bo še na programski osnovni shemi T-2-ja do tega leta? (200) :D ;-)

Hvala. lp.

poiuztrewq

Odgovor Napisal/-a poiuztrewq » 3. Okt 2008 ob 08:15

A InfoTV HD bomo imeli?
MGM bo imel podnapise?

LPd

Uporabniški avatar
kitl
Administrator

Odgovor Napisal/-a kitl » 3. Okt 2008 ob 09:01

Ne vem zakaj vsi toliko navijate za HD kanale za katere itak veste, da so dragi in bodo za doplačilo pol bo pa spet denar problem. Mislim, da T2 se ne sme zaklati s temi HD kanali, ker so preprosto predragi in tudi zanimanje zanje po moje je bore malo (ko je zastonj v shemi je zanimanje veliko ko je za plačati pa verjetno dosti manjše) zato sem mnenja, da naj T2 zdele najprej fajn spedena SD shemo in v njio vlaga denar v HD pa kasneje ko bo zadeva cenejša in bolj dostopna.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Paket: t4 tera na optiki

Odgovor Napisal/-a nemo » 3. Okt 2008 ob 09:17

Jaz pa nisem takšnega mnenja. SD kanali bodo gotovo še nekaj časa temelj programske sheme, toda ko enkrat vidiš pravo HD sliko te kar malo mine, da bi jih še gledal. T2 naj se kar potrudi in ponudi čim več HD vsebin pa čeprav niso poceni.
Plačaš 100, dobiš 90.

Zaklenjeno