Haloo, to je mimo, to so operaterji ponujali včasih(oz. nekje mogoče še zdaj).
Isto se sedaj dogaja v mobilnih komunikacijah.
To je moje mnenje.

lp
Hvala za razlago. Sam sem se vedno uporabnik GSM tehnologije, zato UMTS zadev ne poznam dostiCobane napisal/-a:Se popolnoma strinjam s tvojim mnenjem... na te pomanjkljivosti smo T-2 že nič kolikokrat opozorili (tu na forumu) in prav je, da jih na vsake toliko časa ponovno spomnimo. Bi te pa samo popravil, preden spet kdo zapne ob besedo GPRS. T-2 ne more ponujati prenosa podatkov prek GPRSja, ker nima GSM koncesije (enako velja za EDGE). Naslednjič raje uporabi izraz "plačilo za prenos podatkov po kB" (mogoče ni najbolj posrečen izraz).podatkovnih storitev GPRS
Nisem iz Marsa, hvala! Sem iz Zemlje, kjer mi je bedno placevati (dodatnih) 10€ za neomejen mobilni internet, ko pa imam doma neomejen ("opticni") internet. Ce hoce T-2, da bo zadeva res zalaufala, mora ponuditi placilo po kB, saj drugace veliko ljudi ne bo prestopilo k njim. Ce enkrat dnevno cekiram e-posto in posljem enkrat tedensko e-posto preko mobitela, pa res ne rabim zato neomejen prenos za 10€. Se strinjas?madpanter napisal/-a:kokakola si ti z marsa padu? 10€ preveč za neomejen mobilni internet??? lepo te prosim 1 let nazaj je bilo to cez 100€ pri mobitelu se sedaj plačujem 29€ pri mobitelu za neomejeni paket ker na eni drugi lokaciji druge možnosti za internet poleg ISDN ni, in pred tem zaradi faksa blo 150€ računa za isdn zaj 29€ pa se mi še zmeraj zdi drago ko pes. Pa samo norci grejo na obračun količine to je vračanje v preteklost, jaz sem 10€ hitro skuru na simobilu za gprs pa nisem veliko porabil. Nimaš bolj da si gor kolikor ti pase sam pač pokritost jim peša. Drgač se pa strinjam s teboj glede telefonov
Po pokritosti signala T-2 imam obcutek, da lovi ravno tam, kjer imajo uporabniki lahko optiko ali VDSL (popravite me, ce se morda motim). In zares je nesmiselno imeti nekaj kar ze imas doma (in dodatno placevati).Cobane napisal/-a:[...] res ne potrebujem neomejenega dostopa! Da bi pa na šihtu ali doma srfal preko T-2 UMTS, če že imam optiko oz. VDSL, je pa nesmiselno!
T-2 UMTS je super za nekoga, ki ne more dobiti optike, xDSL oz. se veliko nahaja na poti in želi biti nonstop online (email), za ostale je pogojno uporaben!
To je lep primer sprenevedanja, ki je v deželi tej že olimpijski športMalkec napisal/-a:Kaka bedna fora? Kaj ti zdaj ni jasno? Za 10€ na mesec imaš neomejen umts data paket.
Opravicilo sprejetomadpanter napisal/-a:Tole je pa zelo bedna fora. kokakola se opravičujem. Zgleda, da so na t-2 z marsa