če imaš veliko klicev okoli pol minute (približno) potem je račun pri T-2 nekje isti kot bi bil pri M@.
Ne bo držalo...
Klice imam različne, 54.5% v mobitel 55% v simobil, dolžine klicev so zelo zelo različne enako kot prej ko sem bil na mobitelu ! Primerjal sem račun iz mobitela in račun iz T-2, skupno številko sekund je bilo skoraj enako +-100 sekund, upošteval sem res samo sekunde in naročnino zato sem zraven prištel še 10 SMS po ceniku obeh ponudnikov, vrjameš ali ne: račun na mobitelu je bil 35€ na T-2 pa 17
Še boljša primerjava pa je da si kar naročiš izpisek klicev pri dosedanjem operaterju in si lepo razčleniš vse v excelu, in zapisuješ ceno za vsak klic kolk bi te prišel pri dosedanjem operaterju (kakeršen koli interval že ima ) in kolk pri T-2 (sekundi interval!!!), potem še spremeniš postavko NAROČNINA in SMS-i sešteješ in se zaveš da sekundi interval najbolša metoda za nižji račun
Tvoja trditev bo držala le v primeru da je recimo pri mobitelu minutni interval (govorim za prvo minuto) in stane minuta mobitel na mobitel recimo 5 centov pri T-2 pa je minuta potem 10 centov in za pol minute plačaš 5 centov
Ampak žal ni čisto tako...
Primer: Itak paket, prva minuta (naprej je po sekundo), redna tarifa (pon.: 07.00 - 24.00 in od tor. do čet.: 05.00 - 24.00 in pet.: 05.00 do 18.00) (v tem času večina opravi največ klicev), cena 0,08763 €, in za te pol minute tu plačaš 0,0931 €
T-2 mobilno, minuta 0,0931 €, 0-24 vsak dan, in za pol minute plačaš 0.04655€
Da ne govorim o 2eh prišparanih evrih pri naročnini ....