novi programi
- erbi
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
novi programi
Skoraj vsak dan opažam, da se dodajajo novi programi, vendar ne vem kam... Mi kdo ve povedati, kam "vtikajo" te programe. Logično bi bilo na konec programske sheme, ali pa da bi vsaj obstajal neki "info t-2" kanal, kjer bi bile predstavljene novosti. Kaj oni mislijo, da bom vsak dan preklapljal vse programe, potem pa novi letijo ven iz programske sheme, ker niso gledani...
Re: novi programi
Če nimaš narejenega profila (oranžna grafika) se dodajajo vmes, med enako jezične programe, če pa imaš narejen profil, se pa na koncu dodajo.
Trolling is a art.
- bushi
- Faca
- Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon
@buneech: mislim da tvoja teorija ne bo štimala, vsaj primeni ne. Imam svoj (moder) profil in mi kanale vstavlja notr. Prejšnji teden je bil še Pro 7 na 99, danes je že na 101...
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
@bushi, mensezdi da nisi razumel kaj je hotel buneech povedati oz. se tudi buneech ni čisto dokončno povedal. Če imaš svoj profil in kanalov nisi nič spreminjal, se kanali dodajajo pod isto jezične kanale, čim si si pa ti malo spremenil zaporedje kanalov ti jih pa vse da na zadnje kanale.
No ja, to sm pozabu napisat.
En kanal premakneš, pa je čisto zadosti, da se novi programi pojavljajo na koncu. 

Trolling is a art.