[Težave in rešitve] Netphone Koncept KE2100
[Težave in rešitve] Netphone Koncept KE2100
Zadeva se čudno začne obnašati če spremnim ringtone iz defaulta. Potem mi vedno, ko spremenim glasnost, zvok v slušalki in zvonjenje crkneta.
V bolj uporabnem jeziku: crkne mi ves audio do naslednjega klica, ko naredim keypress na "levo" ali "desno" IF ringtone != default.
Ima še kdo te težave?
p.s.: za audio so podvojene nastavitve, se da jezik nastavit na ENG da bi lahko pisalo v meni razumljivem jeziku in ne bi bilo potrebno spraševati kaj je razlika med njimi?
p.p.s.: speakerphone uporaba je totalno neuporabna, mi sogovorniki pravijo da reže prve črke besed
V bolj uporabnem jeziku: crkne mi ves audio do naslednjega klica, ko naredim keypress na "levo" ali "desno" IF ringtone != default.
Ima še kdo te težave?
p.s.: za audio so podvojene nastavitve, se da jezik nastavit na ENG da bi lahko pisalo v meni razumljivem jeziku in ne bi bilo potrebno spraševati kaj je razlika med njimi?
p.p.s.: speakerphone uporaba je totalno neuporabna, mi sogovorniki pravijo da reže prve črke besed
Zadnjič spremenil B-D_, dne 5. Okt 2008 ob 13:48, skupaj popravljeno 4 krat.

Re: Težave z glasnostjo na Netphone Koncept KE2100
Če ti kakšna tipka ne bo delala ali pa bo šla osvetlitev zaslona ali pa... boš ponovno odprl novo temo?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Navadni Nimda napisal/-a:Za te stvari na telefoniji predlagam, da kar odpreš svojo temo v Telefoniji in postaviš vprašanja. (Jaz nimam nobenega kontakta s temi ropotuljami.)
Jap.Cobane napisal/-a: boš ponovno odprl novo temo?
Hvala za neizmerno pomoč cobane

Še vedno menim, da bi se morala odprti samo ena tema za ta telefon in naj se notri zbirajo težave in odgovori... ne pa da sta v eni uri odprti že dve temi!Navadni Nimda napisal/-a:Čist prav je naredu!
Zakaj se pa potem ne sme odpirati vsaka nova tema za vsak nov program? Zakaj se mora vse zbirati v temi "Predlogi za TV programe"?
Saj bi se pogovarjali sa vsaj program posebej, tu se pa za en in isti telefon! Got it?

#$%%/& pa taki moderaterji, ki ne ne držijo nobenega reda... važno jim je samo, da meni brišejo prispevke brez razloga in mi dajejo opomine! Čisto nekoristni ste!

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Re: [Težave in problemi] Netphone Koncept KE2100
Tema preimenovana, problem rešen.
Če bo sticky so pa admini dolgoročno itq zmagali... pa modi please počistite smeti od prve objave naprej če date sticky.
Če bo sticky so pa admini dolgoročno itq zmagali... pa modi please počistite smeti od prve objave naprej če date sticky.

- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Re: [Težave in rešitve] Netphone Koncept KE2100
Zakaj pa nebi enostavno naredili pododelek problemi z opremo kjer bi jamrali ko kaj nedela pri opremi?