Predlogi za TV programe
- Ris3d
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Re: Predlogi za TV programe
Manjka še en Sci-fi kanal...
Recimo tale, ki ga imajo že v vseh vzhodnih in nekaterih balkanskih državah: http://www.axnscifi.com 

Zadnjič spremenil Ris3d, dne 7. Okt 2008 ob 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
šime
- Novinec
- Paket: internet optika - tv + hd
se da kje videti spored za mgm? iskal sem tudi na internetu, pa zaenkrat nisem našel sporeda za mgm ki ga vidimo mi.našel sem korejskega, poljskega itd... glede na napisano in na trenutni program se mi ni zdelo, da bi lahko bil kateri od teh dveh 
kako je pa s podnapisi, se bodo kdaj pojavili?
no v tem času sem odgovor že našel v drugi temi, tako da se opravičujem
kako je pa s podnapisi, se bodo kdaj pojavili?
no v tem času sem odgovor že našel v drugi temi, tako da se opravičujem
- Hobak
- Novinec
- Paket: 4/1, 5PEP, VPVV, 3TV, 1TF
-
ABS
- Model
- Paket: 10/2 + TV + TEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Sam en problem je, da slika "ni dovolj kristalna" za njihovo televizijo 
- Balonar
- Guru
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
anyone?Balonar napisal/-a:anyone?Balonar napisal/-a:CMC .. SIol ga je dodal .. vrtijo hrvaško glasbo .. od evergreenov, klape, do novejše ..
Še malo pa bom s fotrom zamenjal .. on meni siol, jaz njemu T2 zaradi Sailling Channela ..
mislim, da quotam že četrtič .. prvi post je bil nekje v avgustu se mi zdi ..
- Ris3d
- Model
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Poleg CMC - Croatian Music Channel (http://www.cmc.com.hr - ki je na satelitu itak že deloma "odklenjen") bi lahko dali v shemo še hrvaški lokalni program Z1 oz. "Zagrebačko TV" (imenovan tudi TV Sljeme), ki je na satelitu HotBird prosto dostopen... Če že ne morte Nove in HRTL-a. 

http://mojtv.hr/kanal/tv-program/5/z1.aspx (program Z1)

http://mojtv.hr/kanal/tv-program/5/z1.aspx (program Z1)
Se strinjam, bi morali nekako poskrbeti tudi za ljubitelje te zvrsti.Ris3d napisal/-a:Manjka še en Sci-fi kanal...
V pričakovanju Viasat History, Viasat Explorer in The History Channel sporočam, da se slednjega da dobiti tudi v HD verziji. Torej, lahko nas presenetite s SD (nujno
lp
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Ris3d napisal/-a:Manjka še en Sci-fi kanal...![]()
Recimo tale, ki ga imajo že v vseh vzhodnih in nekaterih balkanskih državah: http://www.axnscifi.com
Pa recimo no, kake so ovire za tale Sci-fi kanal? Tukaj je cena, pravice,... NN? Me zanima malce.
lp
lp
1. The History Channel
2. Viasat History
3. Viasat Explorer
4. Fox Crime
5. Fox Life
6. FilmBox
7. FilmBox Extra
8. FilmBox Family
Tole se v Sloveniji da dobiti - so pravice, morda kateri od njih še ni operativen, a bo kmalu. Seveda so več kot dobrodošli v naši shemi.
Za AXN družino kanalov pa ne vem, imajo pravice za Slo? Sem videl, da se v naši soseščini gleda AXN Sci-fi in AXN Crime - in to z zelo dobrim tv programom! Če pri nas še ni možno gledati teh programov, pa bi se lahko pri njih pozanimalo in jih malo vzpodbudilo, da bi to bilo čimprej mogoče.
lp
2. Viasat History
3. Viasat Explorer
4. Fox Crime
5. Fox Life
6. FilmBox
7. FilmBox Extra
8. FilmBox Family
Tole se v Sloveniji da dobiti - so pravice, morda kateri od njih še ni operativen, a bo kmalu. Seveda so več kot dobrodošli v naši shemi.
Za AXN družino kanalov pa ne vem, imajo pravice za Slo? Sem videl, da se v naši soseščini gleda AXN Sci-fi in AXN Crime - in to z zelo dobrim tv programom! Če pri nas še ni možno gledati teh programov, pa bi se lahko pri njih pozanimalo in jih malo vzpodbudilo, da bi to bilo čimprej mogoče.
lp
-
matjaz1
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
1. The History Channel
2. Viasat History
3. Viasat Explorer
4. Fox Crime
5. Fox Life
To je nujno potrebno, ker z dokumentarci šepate, medtem ko imamo za filme sedaj MGM, TV1000, Halmarko, HBO. Sicer se branili ne bi, vendar je prioriteta dokumentarni program.
2. Viasat History
3. Viasat Explorer
4. Fox Crime
5. Fox Life
To je nujno potrebno, ker z dokumentarci šepate, medtem ko imamo za filme sedaj MGM, TV1000, Halmarko, HBO. Sicer se branili ne bi, vendar je prioriteta dokumentarni program.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Mislim, da so na t-2 že razumeli, da bi nekateri radi vse tiste viasate in foxe, tako da predlagam, da ta molilni mlinček malo ustavite. Zelo namreč dvomim, da na odločitev o uvrstitvi v programsko shemo vpliva število ponovitev naštevanja enih in istih programov v tej in vseh drugih temah.
Če pa se vam, zdi, da bodo sicer pozabili, jih dajte kar v podpis pa bo.
Pa še to: res ne vem, ali je dokumentarnih programov grozno premalo. V shemi so vsaj štirje discoveryji (za doplačilo tudi HD), dva NG, Arte, še nekaj francoskih programov, veliko dokumentarcev je na N24 ... Meni se sicer mnogi izmed teh zdijo bolj "dokumentarni", ampak to je stvar okusa.
Če pa se vam, zdi, da bodo sicer pozabili, jih dajte kar v podpis pa bo.
Pa še to: res ne vem, ali je dokumentarnih programov grozno premalo. V shemi so vsaj štirje discoveryji (za doplačilo tudi HD), dva NG, Arte, še nekaj francoskih programov, veliko dokumentarcev je na N24 ... Meni se sicer mnogi izmed teh zdijo bolj "dokumentarni", ampak to je stvar okusa.
Plačaš 100, dobiš 90.
Z veseljem gledam vse te programe, ki si jih naštel, pa še kaj bi se zraven našlo. Mislim pa, da je okrepitev dokumentarnega dela nujna. To je vse kar hočemo tukaj povedati. Nekateri so več mesecev ponavljali ene in iste prošnje za programe (npr. Štv) in na koncu so jih dobili. Mi tukaj že nekaj mesecev ali več, ponavljamo prošnje za dokumentarne programe in upam, da se bo to tudi enkrat obrestovalo.
lp
lp
-
d_g
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
V primerjavi z drugim imajo tile programi bolj ali manj tudi slovenske podnapise. Verjetno se eni ne bi pritoževali nad tem.matjaz1 napisal/-a:1. The History Channel
2. Viasat History
3. Viasat Explorer
4. Fox Crime
5. Fox Life
Zadnjič spremenil d_g, dne 8. Okt 2008 ob 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Saj nočem komandirat, ampak samo povedati, da zelo dvomim, da je k uvrstitvi Š1 in Š2 v shemo kaj dosti pripomoglo vsakodnevno "spodbujanje" na forumu. Zato tudi dvomi, da bo pomagalo pri drugih željah.trik napisal/-a:Nekateri so več mesecev ponavljali ene in iste prošnje za programe (npr. Štv) in na koncu so jih dobili. Mi tukaj že nekaj mesecev ali več, ponavljamo prošnje za dokumentarne programe in upam, da se bo to tudi enkrat obrestovalo.
Seveda pa vsem privoščim, da se jim izpolnijo želje.
Plačaš 100, dobiš 90.