Optika v Lj - Štepanjsko naselje
Re: Optika v Lj - Štepanjsko naselje
Če si slučajno videl kombi parkiran ob hribu na Bilečanski to ne šteje, saj mora eden od njihovih uslužbencev stanovati na Bilečanski in vsak dan popoldan parkira ob Hruševski.
Zvedel pa sem tudi, da Gratel še vedno ni dobil naročenih optičnih kablov iz Nizozemske, kateri baje zamujajo že tri tedne. Koliko je resnice v tem, pa ne vem....
Zvedel pa sem tudi, da Gratel še vedno ni dobil naročenih optičnih kablov iz Nizozemske, kateri baje zamujajo že tri tedne. Koliko je resnice v tem, pa ne vem....
Ne, videl sem 2 delavca, kako sta vlekla rumene kable iz koluta.
Glede na vtis ki sem ga dobil pri fantih iz Teleg-m ja, mislim da bodo rabili še 10 let, da bodo uspeli napeljati kable po Štepanjcu. Nobene delovne vneme nimajo.....
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Ne nakladaj prosim!hojc napisal/-a:Zvedel pa sem tudi, da Gratel še vedno ni dobil naročenih optičnih kablov iz Nizozemske, kateri baje zamujajo že tri tedne. Koliko je resnice v tem, pa ne vem....
Optika 100/10
Če misliš da ni tako, potem pa povej kaj se dela in kje se dela ? Jaz sem jih videl samo pol ure včeraj, potem pa jih ni bilo nikjer več. Tudi danes jih ni nikjer....
-
- Starešina
Na osnovi tega, da jih ne vidiš, ne moreš trditi, da nimajo optičnih kablov. Sicer pa lahko verjameš, da vse ekipe delajo s polno paro, torej se ne kaže sekirati.
Optika 100/10
Tista glede kablov je dobra. Mogoče je pa ladja potonila.
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
-
- Starešina
Ja, al se je pa kamjon zgubu nekje v Nizozemskih planinah.
Optika 100/10
Pred nekaj minutami sem videl, da se na Mekinčevi ulici že napeljujejo kabli.
Ja, izgubljeni kamion je našel pot do Ljubljane, pripeljal seboj kable in zdaj naj bi se začelo zares.....
.... do konca leta bomo vsi štepanjci postali T-2 jevci.
.... do konca leta bomo vsi štepanjci postali T-2 jevci.
-
- Starešina
Če se le ne zaleti dostavni tovornjak poln Canonovih tiskalnikov, kateri bojo printali bodoče anekse.
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
No, pohvalno je da delajo tudi v soboto. Opoldne sem jih zasledil na Hruševski pri napeljavi kabla.
Se na terenu kje kaj dogaja ali nič ? Gospodje iz Teleg-ma, bi prosim pljunili v roke in se lotili dela, kot se od vas pričakuje ! Kabli se ne bodo napeljali sami od sebe, Vas pa od nikoder! Kot sem že rekel in sedaj sem še bolj prepričan v to : S takim delom boste Štepanjsko napeljevali 10 LET.