Podalšanje naročniške razmerja?
Podalšanje naročniške razmerja?
Spoštovani
po podpisu naročniške pogodbe ste zavrnili priklop naših storitev.
ker naročniške pogodbe niste pisno odpovedali kot to narekujejo splošni pogoji poslovanja družbe T2, še vedno vzdržujemo aktivno prijavo, na kateri lahko nadaljujemo s postopkom priklopa v omrežje T2
Če sedaj želite priklop naših storitev nas o tem pisno obvestite v roku osmih (8) dni od prejema tega dopisa.Kolikor tega dopisa od vas v danem roku za izpolnitev pogodbe ne bomo prejeli, štejte da smo sklado z obligacijsko pravno zakonodajo od naročniške pogodbe odstopili.
Predmetni priključek bo po poteku dodatnega roka za izpolnitev pogodbe skladno s tretjim odstavkom 23. člena splošnih pogojev poslovanja družbe T2 izklopljen iz našega omrežja.
Lep pozdrav
Maribor 1.10.2008
hmm ja no tole pismo je danes priromalo v moj nabiralnik
sedaj pa mene zanima
ali je to ena glupa zajebancija ali pač ...
kako podalšanje pa saj kolikor vem se nismo časovno vezali na pogodbo ali pač?
po podpisu naročniške pogodbe ste zavrnili priklop naših storitev.
ker naročniške pogodbe niste pisno odpovedali kot to narekujejo splošni pogoji poslovanja družbe T2, še vedno vzdržujemo aktivno prijavo, na kateri lahko nadaljujemo s postopkom priklopa v omrežje T2
Če sedaj želite priklop naših storitev nas o tem pisno obvestite v roku osmih (8) dni od prejema tega dopisa.Kolikor tega dopisa od vas v danem roku za izpolnitev pogodbe ne bomo prejeli, štejte da smo sklado z obligacijsko pravno zakonodajo od naročniške pogodbe odstopili.
Predmetni priključek bo po poteku dodatnega roka za izpolnitev pogodbe skladno s tretjim odstavkom 23. člena splošnih pogojev poslovanja družbe T2 izklopljen iz našega omrežja.
Lep pozdrav
Maribor 1.10.2008
hmm ja no tole pismo je danes priromalo v moj nabiralnik
sedaj pa mene zanima
ali je to ena glupa zajebancija ali pač ...
kako podalšanje pa saj kolikor vem se nismo časovno vezali na pogodbo ali pač?
- RobertM
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Re: Podalšanje naročniške razmerja ???
Ocitno si ga " nekaj sviral " in ti sedaj ponujajo se eno priloznost 

hmm
ne vem to je prva pošta ki sem jo dobil od T2 razen položnic tako da ne vem kaj bi lahko bilo narobe
bom ju3 poklical pa je
ne vem to je prva pošta ki sem jo dobil od T2 razen položnic tako da ne vem kaj bi lahko bilo narobe
bom ju3 poklical pa je
- lazyass
- Navdušenec
- Paket: T4 optika 400/100
- Kraj: LJ
Pomojem boš tukaj več zvedel kot na HD 

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Verjetno si enkrat že davno tega zahteval priklop in je bil takrat odgovor v stilu priklop ni možen ni proste parice. Jaz sem tudi pred dvema mesecema dobil tale dopis, ki se je vezal še na moj priklop pred 3 leti ko ni bilo proste parice. Enostavno dopis vržeš stran in se ne sekiraš.
Re: Podalšanje naročniške razmerja?
e KITL
točn tko ja
sm poklicu pa so mi tko povedal ja
da sem pač oddal še 1X povpraševanje in ker nato nisem sklenil KAO še ene pogodbe je sedaj prišlo do tega
no u glavnem moram jim pa poslat nazaj da pač pod to številko ne naročam nič ker že imam ... pod drugo številko
ekola skoraj rešen problem samo še poslat moram lol
točn tko ja
sm poklicu pa so mi tko povedal ja
da sem pač oddal še 1X povpraševanje in ker nato nisem sklenil KAO še ene pogodbe je sedaj prišlo do tega
no u glavnem moram jim pa poslat nazaj da pač pod to številko ne naročam nič ker že imam ... pod drugo številko
ekola skoraj rešen problem samo še poslat moram lol
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: Podalšanje naročniške razmerja?
Jaz nisem nič nazaj pošiljal. Saj piše, če se ne odzoveš v 8 dneh je povpraševanje nično.