Kako povezat?
- mahi
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Re: Kako povezat?
Skonfigurirat? To pomeni da ne bom samo vštekal in bo delovalo temveč moram kontaktirat T-2 jevce?
Načeloma bi moralo delovati. Če ne bo, me kontaktiraj preko PM, ali kogarkoli drugega od "neuradnikov".
Zakaj imaš tam VOOD pred TV? Načeloma ga ne rabiš...lahko ga pa ponucaš za telefon. Za routerjem pa ne bo delal, bo pa delal tam kjer je TV...drugače je ok.

- mahi
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Seveda ga rabim tam. V vood je vštekan telefon in faks, ki se nahaja v nadstropju.
Vood pred TV bo delal, nč skrbet 

Kako povezat
Pozdravljeni, bom kar v tej temi vprašal:
Pred kratkim sem zamenjal VDSL za optiko in sedaj imam problem. Prej sem imel VDSL modem sem imel priklopljena dva računalnika in TV. Računalnika sem videl v Workgrup in sem lahko nemoteno dostopal iz enega na drugega. Tudi v Remote desktop sem enostavno vpisal ime (pc2) in sem prišel na drug PC. Sedaj pa imam vklopljeno na modem od optike pa se računalnika ne najdeta več, remote desktop lako pridem samo z ID od drugega računalnika, do diskov na drugem ne moram priti.
A obstaja kakšna nastavitev na modemu, da bi to delovalo???
Včeraj sem probal povezat optični modem iz njega na ruter in nato na dva PC-ja in dela normalno, samo nebi rad kupoval še enga ruterja
za vmes, ker mam na optičnem modemu polno praznih potov.
LP ALeš
Pred kratkim sem zamenjal VDSL za optiko in sedaj imam problem. Prej sem imel VDSL modem sem imel priklopljena dva računalnika in TV. Računalnika sem videl v Workgrup in sem lahko nemoteno dostopal iz enega na drugega. Tudi v Remote desktop sem enostavno vpisal ime (pc2) in sem prišel na drug PC. Sedaj pa imam vklopljeno na modem od optike pa se računalnika ne najdeta več, remote desktop lako pridem samo z ID od drugega računalnika, do diskov na drugem ne moram priti.

A obstaja kakšna nastavitev na modemu, da bi to delovalo???
Včeraj sem probal povezat optični modem iz njega na ruter in nato na dva PC-ja in dela normalno, samo nebi rad kupoval še enga ruterja

LP ALeš