Optika samo na pol
-
- Začetnik
- T-2: Že imam
- Paket: 10/10
- Kontakt:
Optika samo na pol
Pozdravljeni!
Na vas se obupam obračam s problemom optičnega priključka.
V stanovanju v LJ v katerem sem podnajemnik obstaja optika, tudi v stanovanju je ze tisti črni switch al karkol od t-2. Potrebno pa je baje se nekaj priklopit. Ze 3 tedne klicem in moledujem naj se me nekdo usmili in pride dokoncati delo, ampak nobenga odziva.
a mi lahko kdo pomaga in poslje serviserje da dokoncajo priklop?
hvala in lp,
M
Na vas se obupam obračam s problemom optičnega priključka.
V stanovanju v LJ v katerem sem podnajemnik obstaja optika, tudi v stanovanju je ze tisti črni switch al karkol od t-2. Potrebno pa je baje se nekaj priklopit. Ze 3 tedne klicem in moledujem naj se me nekdo usmili in pride dokoncati delo, ampak nobenga odziva.
a mi lahko kdo pomaga in poslje serviserje da dokoncajo priklop?
hvala in lp,
M
Moj MAc blog: makonja.blogspot.com
Re: Optika samo na pol
Daj mi prosim na ZS javi tvojo številko priključka, bom preveril jutri in poskusil pohitrit.
- toni
- Guru
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Če ti pa tukaj na forumu ne bo uspelo, ti nebo nikjer
. Pobje na forumu so še najbolj ažurni, jst vse težave rešujem tukaj.
Ko smo glih pri težavah, NN, kdaj pridejo pobje na tisti pir ki sem jim ga obljubil 

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
-
- Začetnik
- Paket: 10/10
- Kontakt:
res je. danes so me ze klicali, manj kot 24ur je minilo,... bravo! sicer ce pomislim bi moralo biti tako ze v osnovi.
lp, m
lp, m
Moj MAc blog: makonja.blogspot.com
Super, me veseli!
To lahko smatraš že za urejeno, upam da boš čimprej dokončno priklopljen na edino pravo optiko
To lahko smatraš že za urejeno, upam da boš čimprej dokončno priklopljen na edino pravo optiko

- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Nemorm bit tih. Zdaj mi pa ti razloži zakaj je tota vaša optika edina prava ker nimda je tiho ker neve kaj bi reku
res bolni ste že z tem samo hvaljenjem. Boste začeli edini pravi UMTS oz napol delujoč UMTS

-
- Nadebudnež
- Paket: Brezčasni VDSL
- Kraj: Ajdovščina
Zbrali so pac "proper" varianto - uporaba enorodovnih vlaken, napram Nazikomovemu nacinu uporabe mnogorodovih vlaken (all-in-one varianta), ki ima dosti vec omejitev 

Kdaj pa pride na spored "edini pravi UMTS"?
Žal sta Tuš in Simobil svetlobna leta pred vami... Mobitela pa raje ni bi omenjal, ker je čisto v drugi dimenziji!
Žal sta Tuš in Simobil svetlobna leta pred vami... Mobitela pa raje ni bi omenjal, ker je čisto v drugi dimenziji!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Edina prava optika je pripeljala T-2 v globoke dolgove? Sem bral pred dnevi v Delu... 

- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
@ razor: že že to so pač tehnične omejitve, ampak to še zmeraj neda T-2 optiki naziv edina prava optika. Obe sta pravi sam določeni ljudje tega ne razumejo
nočejo pa tudi pojasnit in se motajo ven z izjavami ko bo čas se bo videlo. Kura* se bo videlo ker sta obe optiki optični in se vidi pri obeh svetloba 

- lazyass
- Navdušenec
- Paket: T4 optika 400/100
- Kraj: LJ
Se prav, če te povzamem, se bo videl svetlobni kura€ ?
-
- Model
- Paket: 10/2 + TV + TEL
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
kako to, če sem pa pred enim mesecem v reviji monitor prebral, da ima T-2 boljše omrežje od simobila in tušmobilaCobane napisal/-a:Kdaj pa pride na spored "edini pravi UMTS"?