Nekaj me zanima. Je kakšna možnost, da bi T-2 ponujal status storitve kot mobilno spletno stran?
Fora je v tem da mobilce imamo itaq vsi, večina je sposobna it na net vsaj preko WAP-a.
Napovedane servise se da pogledat na netu, ko pa odpove net moraš pa al besno težit po telefonu al pa ugotovit al je crknilo kej v kišti al je kriv net al kaj je.
Recimo da bi bila stran "status.t-2.net" kjer bi lahko z mobilcem pogledal če je kje prišlo do kakšne nenapovedane težave, izpada ali karkoli.
Danes je bil en tak nenapovedan izpad in sem prvo bebavo pregledoval če je kej narobe s sistemom, potem povežem še mimo prenapetostne če je slučajno šla slednja. No pol pa grem vseeno preko mobilca in Opere Mini na net (vašo stran) in preveril, pa vidim da je bil nek izpad na napajalnem delu centrale.
Ampak brskanje navadnih strani na malem ekranu ni ravno udobno pa še precej denarja požre za brezveze.
Mislim kadar net crkne je mobitel rešitev, ki bo skoraj zagotovo delovala. Lepo preveriš tam in vidiš če je izpad al ne.
Uporabnik hitro izve stanje, pa folku na T-2 ne bo treba odgovarjat banalnih stvari.
Status storitve preko mobilca?
Re: Status storitve preko mobilca?
Kul, sploh nisem vedel da to že obstaja. Fino fajn. Sem si že naredil bookmark na mobilcu