Samodejni izklop Aminota?
- Anubis
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
Samodejni izklop Aminota?
Zanima me, ce Amino ne "predvideva", da je TV prizgan 24 ur ali na enem kanalu? Oz. ce se po nekaj urah samodejno izklopi, ce nihce ne zamenja kanala ali izklopi zadeve?
- Jerry
- Legenda
- Paket: VDSL:10/2+IPTV
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Se ugasne, tudi jaz sem ze gledal TV in zaspal zravn ko pa sem se zjutraj zbudil sem videl da je ekran crn, sam fora je da se ne ugasne sam v nek sleep gre al kaj, ker ko pritisnes program + - je prec slika nazaj brez sinhronizacije ipd. Se mi je zgodil ze veckat... mozno da je tudi kaka nastavitev v options (tistih ko izstekas UTP)
SpaceInvader!
- Anubis
- Legenda
Ja, sem se enkrat pogledal in je dejansko time out po ene 6 urah. Kar je novo. Neugodno, ce imas prizgano samo kot glasbo za ozadje (ali pa gibljiv "wallpaper"), pa ti na lepem "mrkne". Ali pa ce kaj snemas oz. nastavis, da naj se ob tej pa tej uri posname...
Upam, da boste/bodo povrnili stare nastavitve glede tega??
Upam, da boste/bodo povrnili stare nastavitve glede tega??
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
- Jerry
- Legenda
- Paket: VDSL:10/2+IPTV
- Kontakt:
Ni tv, drgac pa to ni nek problem, se supr je da se fukne v standby. Ti vsaj ce zaspis ne gori TV nonstop.
Anubis: ti pa ze nehaj sanjat, ne mi rect da 6h poslusas radio ne da bi klofnu volume + - kar ze zjebe celotn postopek in verjetno zacne odstevat znova... al pa gibliv wallpaper? omg plz stop.
Anubis: ti pa ze nehaj sanjat, ne mi rect da 6h poslusas radio ne da bi klofnu volume + - kar ze zjebe celotn postopek in verjetno zacne odstevat znova... al pa gibliv wallpaper? omg plz stop.
SpaceInvader!
- Anubis
- Legenda
Načeloma mašinerija lahko gori tudi 6 ali več ur nedotaknjeno - npr. če pustiš, da laufa tam nekje kak glasbeni kanal ipd. (ali pa xxx, če prihajaš iz bolj liberalnega okolja ), na kar sem tudi v prispodobi mislil kot "gibljiv wallpaper" (saj v prihodnosti bo tega še več, npr. namesto slike na steni ali pa akvarija ).
Problem pa je, če hočeš nastaviti, da ti ob tej pa tej uri (ker te ni doma ali spiš) posname kak program, pa ti gre Amino vmes v standby, na posnetku pa je samo črnina.
Če že tako ostane, upam, da bodo kmalu na voljo STBji z diskom.
Volume+- pa pri meni na Aminotu nima funkcije (bi bil pa zelo uporaben)... Uporabljam tistega na ozvočenju/računalniku/TVju.
Problem pa je, če hočeš nastaviti, da ti ob tej pa tej uri (ker te ni doma ali spiš) posname kak program, pa ti gre Amino vmes v standby, na posnetku pa je samo črnina.
Če že tako ostane, upam, da bodo kmalu na voljo STBji z diskom.
Volume+- pa pri meni na Aminotu nima funkcije (bi bil pa zelo uporaben)... Uporabljam tistega na ozvočenju/računalniku/TVju.
-
- Uporabnik
- Paket: 1/1, IPTV
Mene pa moti, ker ni klasičnega on/off stikala; ker se tako pač amino konstantno greje, kar pomeni, da je verjetnost večja, da bo zaradi tega pač prej crknu (ampak ker ni moj v redu; to isto me moti tudi pri večini današnjih mrežnih naprav; vse se skoz samo greje; edina kabel lahko izstakneš - in potem imaš pa razmajane vhode oz. izhode itn.)
- Anubis
- Legenda
Amino nima tovrstnih nastavitev, sem ze pred casom gledal. Po moje so kaj na strani T2 spreminjali (na Mobisuxovem forumu je bilo v T2 temi nekaj govora o timeoutu v primeru, ce zmanjka elektrike ali pa se iz napajanja izklopi Amino brez predhodnega "pravilnega" ugasanja - mogoce je kaj povezano s tem) - ali pa zgolj varcevanje s pasovno sirino...Jerry napisal/-a:Dej pol vn UTP pa resetiri aminota, pa poglej ce se da kej tm nastavt...