Wlan ključek + prenosnik problem?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
t2user00
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Wlan ključek + prenosnik problem?

Odgovor Napisal/-a t2user00 » 9. Dec 2008 ob 12:35

Pozdravljeni!

Imam sledeč problem. Imam wireless router siemens gigaset se505dsl/cable router, ter usb wireless ključek d-link (model no.:DWA-111).

Prej sem imel prenosnik Hp z wirelessom in se mi je v Visti brez problema vedno povezalo. Sedaj pa imam nek star prenosnik tronote, ki nima vgrajene brezžične kartice, zato sem kupil tale brezžični usb ključek. Naloženo imam WIN XP. Naložil sem drivere za ključek, prepoznalo mi je omrežje, imelo je odličen signal, vendar ko sem se hotel povezat se ni zgodilo nič...en čas se je povezoval pol pa me je kar ven vrglo.

Imam pa T-2 optiko 10/10. Sicer mi je pri HP prenosniku bila tudi težava, da sem moral večkrat na dan izključit in ponovno vključit router, da mi je potem na prenosniku delovala povezava (nevem zakaj, niti na t2 niso vedeli).

Probal sem že v nastavitvah routerja narihtat možnost brez enkripcije oz. gesla, sem ga tudi že resetiral, imam vklopljene vse WLAN nastavitve...probal sem zadevo tudi na navadnem osebnem rač. in je bila ista zgodba.

PROSIM ZA POMOČ!

ABS
Model
Paket: 10/2 + TV + TEL
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Wlan ključek + prenosnik problem?

Odgovor Napisal/-a ABS » 9. Dec 2008 ob 17:46

Pojdi na spletno stran prozrvajalca in posodobi programsko opremo za tvoj model ruterja

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Re: Wlan ključek + prenosnik problem?

Odgovor Napisal/-a KoMar » 9. Dec 2008 ob 19:35

Sej ni treba na več forumih iste teme odpirat...

http://slo-tech.com/forum/t335482 :hmm:

Odgovori