Pri telefonu včasih glas sogovornika cuka, pri internetu je pa tako, da če imam upload nad 20kb/s, da pri ping-anju dobim packet-loss:

2 tedna nazaj sem naročil še TV. Slika pri prestavljanju kanalov postane kockasta, včasih postane kockasta po določenem času gledanja.
Lučke za network activity na modemu (ki je hkrati tudi razdelilec za pattona in Aminota) delajo včasih vse na polno, kljub temu, da je Amino ugasnjen in telefon ni v uporabi in to kljub temu, da Aminota sploh nisem prižigal. Torej, iz nič, ko utripa samo lučka za Router, začnejo na polno utripati vse tri lučke - telefon, router in TV. Med tem norim utripanjem sem tudi ven vlekel posamezne kable za telefon, Router in TV in nič ni prekinilo divjega utripanja. Divje utripanje se po določenem času konča samo od sebe in spet samo utripa lučka od Routerja. In proces se ponavlja in ponavlja. V času, ko vse lučke utripajo kot nore, TV slika postane kockasta. Interval je na cca. 5 minut.
Modem se mi sinhronizira z 14/2, pravijo pa, da imam občasne šume.
Blok je novogradnja z novimi kabli iz centrale, ki je oddaljena 300m, v bloku so napeljanu UTP kabli in od vtičnice do modema imam UTP kabel.
Če ne bi odjavil Telemacha, bi T-2 TV že odjavil. Tako pa njihovi tehniki zaenkrat ne znajo rešiti problema.