Ni krize, bom počakal .. a takole brez načrta in točnih datumov ne dela nobena zasebna firma

Malo se umiri, no...peroa napisal/-a:To dobim kot odgovor na poizvedovanje o dostopnosti optike na mojem naslovu.Na vaši lokaciji je že zgrajena infrastruktura potrebna za vklop na optično omrežje T-2, ni pa še urejen interni razvod, po katerem bodo speljana optična vlakna znotraj objekta. V kolikor je podjetje Gratel že uspelo zbrati več kot 51% soglasij za izvedbo internega razvoda, bo le ta zgrajen v kratkem.
V primeru, da podjetje Gratel ni uspelo pridobiti več kot 51% soglasij, pa bo izgradnja internega razvoda in s tem možnost priklopa na optično omrežje T-2 možna po pridobitvi ustreznega deleža soglasij.
Zanimiv odgovor, ker so kanali in omarce v bloku že kakšne dve leti ...
Takšni neumni odgovori so vaš problem ..Ejsi/Disi napisal/-a:Penzo, te takoj zaposlim, ker vidim in čutim, da boš zadeve spravil v red.
Ah, počakat moramo. Jaz imam malce drugačne informacije glede Zaloga. Tudi logično se mi zdi, da bodo šli lepo po vrsti in ne vem zakaj bi puščali vmes prazne otoke. Itak pa vsak od T-2 in od Gratela nekaj po svoje muti, ker očitno se plani delajo kakor veter zapiha.Kosinus napisal/-a:Nimam pojma, kaj je mislil s tem. Sem se pravkar spomnil, da je rekel, da bodo šli naprej v Zalog, tako da mi ni čisto nič jasno, zakaj ne bi mogli potegniti optike še po Zadobrovški in do mene.