Res je!!!!!kitl napisal/-a:Pa zmeri ga mi z Aminoti najebe......

lp
Res je!!!!!kitl napisal/-a:Pa zmeri ga mi z Aminoti najebe......
NN, a je že kakšna možnost za vrnitev Phoenixa? Hvala.flier napisal/-a:Pa za tiste nemske lokalne programe ne vem ce so na T-2.
Če sem malce pikra. Pa kaj nimate na T-2 nobenega Aminota, da bi zadevo stestirali, preden jo pošljete okrog. Včasih imam res občutek, da smo vaši uporabniki proti svoji volji nekakšni beta testerji.Navadni Nimda napisal/-a:Ruščina: tole se bo na Aminotih poštimalo predvidoma do večera tekom jutrišnjega dne. Potreben bo en manjši popravek za Aminota. Na Motorolah pa izgleda dela brez problema že sedaj.
Obstajala je dilema vklopiti oba kanala takoj ali počakati še en dan, dokler se ne doda še fiks za Aminote. Fiks je sedaj narejen, Aminote je treba resetirati. Kdot tega ne bo naredil, bo imel danes ponoči avtomatsko nadgradnjo.vijavaja napisal/-a:Če sem malce pikra. Pa kaj nimate na T-2 nobenega Aminota, da bi zadevo stestirali, preden jo pošljete okrog. Včasih imam res občutek, da smo vaši uporabniki proti svoji volji nekakšni beta testerji.Navadni Nimda napisal/-a:Ruščina: tole se bo na Aminotih poštimalo predvidoma do večera tekom jutrišnjega dne. Potreben bo en manjši popravek za Aminota. Na Motorolah pa izgleda dela brez problema že sedaj.
KITL, nimam pojma kaj je vse na unem seznamu. Res pa je, da ni ravno kratek.kitl napisal/-a:No NN dela vam še ne bo zmanjkaloProsil bi, da ko bosta programa CINEMAX možna v Sloveniji to naj bi se zgodilo kaj kmalu, da nam uporabnik jih poonudite takoj ko bo možno, da ne bo Siol spet imel te programe leto dni pred nami. Seveda bodo ti programi možni proti doplačilu tako kot HBO. Ko bosta ta kanala možna bi lahko naredili paket filmskih kanalov v katerem bi bila HBO-ja in CINEMAX-a po malo nižji ceni kot če bi jih imel naročena posamično.
Hvala in lep dan še naprej