Tehniki!
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: 200/50
Tehniki!
V sredo je bilo rečeno, da pridejo tehniki uredit pridejo povezat, itd...
Do sem vse kul. Potem jima pa ni bil všeč noben predlog od mojega očeta, kako bi vse skupaj povezali po hiši. Zato sta šla delat drugam. Nazaj naj bi pa prišla čez 2 uri, trajalo je 4.
Nakar se strinjata s že prej omenjenim predlogom. Vendar sta rekla, da tega ne bosta storila danes, ker pada DEŽ. In naj bi prišla nek drug dan, nekako danes. Ura je pol 1, ni bilo ne klica ne obiska.
Medtem, ko imajo moji sosedje, ki so zadevo naročili isti dan že vse urejeno.
Bo treba pri naši hiši počakat na poletje in sonček, da tehnikov ne bo zeblo?
Ker res je malo bedasto jemati dopust, potem pa ni nič opravljeno....
Ima kdo podobne izkušnje??
Do sem vse kul. Potem jima pa ni bil všeč noben predlog od mojega očeta, kako bi vse skupaj povezali po hiši. Zato sta šla delat drugam. Nazaj naj bi pa prišla čez 2 uri, trajalo je 4.
Nakar se strinjata s že prej omenjenim predlogom. Vendar sta rekla, da tega ne bosta storila danes, ker pada DEŽ. In naj bi prišla nek drug dan, nekako danes. Ura je pol 1, ni bilo ne klica ne obiska.
Medtem, ko imajo moji sosedje, ki so zadevo naročili isti dan že vse urejeno.
Bo treba pri naši hiši počakat na poletje in sonček, da tehnikov ne bo zeblo?
Ker res je malo bedasto jemati dopust, potem pa ni nič opravljeno....
Ima kdo podobne izkušnje??
Re: Tehniki!
Ne vem kaj ti pričakuješ? Tehnikova dolžnost ni postavljati domačega omrežja! Če zadeve nimaš pripravljene, najemi nekoga, ki ti bo to naredil za denar. Ta bo delal tudi v snegu in dežju!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Verjetno je govora o pogodbenikih in ne o T2 tehnikih!
Ostali ti je pa odgovoril Cobane. Njihova naloga je , da ti v pripeljejo optiko v bivališče, montirajo switch in opravijo test pred priklopom.
Ostali ti je pa odgovoril Cobane. Njihova naloga je , da ti v pripeljejo optiko v bivališče, montirajo switch in opravijo test pred priklopom.
-
- Znanec
Kot sem rekel, da sta se strinjala s predlogom, tu se gre predvsem, da sta šla, ker je kapljalo. Ne moram zdaj čakat optike pol leta, da bo sonček.Cobane napisal/-a:Ne vem kaj ti pričakuješ? Tehnikova dolžnost ni postavljati domačega omrežja! Če zadeve nimaš pripravljene, najemi nekoga, ki ti bo to naredil za denar. Ta bo delal tudi v snegu in dežju!
-
- Znanec
buneech, my point exactly 

Btw odkod si?
In še, a nimate strehe na bajti?
In še, a nimate strehe na bajti?
-
- Znanec
vas izven kranja ( bobovek)
Mamo streho, samo nekaj dela je v obliki napeljevanja okoli hiše, ker je smotano narejeno ( hiša je precej stara)
Mamo streho, samo nekaj dela je v obliki napeljevanja okoli hiše, ker je smotano narejeno ( hiša je precej stara)
Aha, tako torej. Ta 2, ki sta prišla sta iz podjetja, ki je Gratelov podizvajalec. Ona dva bosta potegnila iz omarice do switcha optiko. Ostalo opremo pa dobiš dan kasneje, ki ti jo dostavi T-2-jev podizvajalec 
Tehniki pa čičajo v mariborski betnavi, samo v vednost

Tehniki pa čičajo v mariborski betnavi, samo v vednost

Očino sta imela razlog zakaj nista hotel po dežju razpeljat optike.SceretMind napisal/-a:vas izven kranja ( bobovek)
Glavno da greš takoj v napad.

-
- Znanec
Da ponovim kaj sem napisal. Prišla sta zjutraj. Treba je bilo vzeti dopust. To pa v določenih službah ni ravno lahko storit.
Kolikor mi je bilo rečeno, je njuna naloga spravit optiko v hišo, je tako?
Dobila sta več predlogov ter očetovo polno pomoč. Vendar se jima je zdelo prezakomplicirano, zato sta šla delat drugam. Kljub obljubi, da prideta čez dve uri, sta prišla čez štiri. To pa pomeni, da je bilo treba biti doma med tem časom.
Po štirih urah, jima je bil taisti predlog okej. Potem sta pa šla, ker je kapljalo in rekla, da prideta v petek. Pa ju ni bilo, kljub temu, da ni bilo dežja.
Pogodba je bila podpisana, zato tudi pričakujem, da je delo, ki naj bi pripadalo k pogodbi opravljeno v petnajstih dneh. Zdaj bo kmalu nov mesec in kolikor mi je jasno, se s prvim začne obračunavati tudi za trenutni internet.
LP
Kolikor mi je bilo rečeno, je njuna naloga spravit optiko v hišo, je tako?
Dobila sta več predlogov ter očetovo polno pomoč. Vendar se jima je zdelo prezakomplicirano, zato sta šla delat drugam. Kljub obljubi, da prideta čez dve uri, sta prišla čez štiri. To pa pomeni, da je bilo treba biti doma med tem časom.
Po štirih urah, jima je bil taisti predlog okej. Potem sta pa šla, ker je kapljalo in rekla, da prideta v petek. Pa ju ni bilo, kljub temu, da ni bilo dežja.
Pogodba je bila podpisana, zato tudi pričakujem, da je delo, ki naj bi pripadalo k pogodbi opravljeno v petnajstih dneh. Zdaj bo kmalu nov mesec in kolikor mi je jasno, se s prvim začne obračunavati tudi za trenutni internet.
LP