Optika - pogosti izpadi

Vse o T-2 internetu
Odgovori
KoKta
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 10/10

Optika - pogosti izpadi

Odgovor Napisal/-a KoKta » 5. Feb 2009 ob 21:09

Živjo,

Sem nekako zadolžen za tehnične zahteve v mladinskem klubu. Po selitvi na novo lokacijo smo naročili optiko 10/10, 2x telefon, 1x televizija.

Težava je v tem, da se pogosto dogajajo izpadi. Trenutno je že kakšne 3-4 ure popoln mrk (ne dela nič, ne internet, ne telefoni). Seveda so klici na 002 neuspešni. Trudim se že 3 ure in razen glasbe ne dobim nikogar.
Ker se v klubu izvaja program (klub je centralno stičišče mladih v mestu), ki pogosto zahteva tudi uporabo interneta prihaja do velikih težav (kot npr. danes).
Na optiko smo šli ravno z namenom večje stabilnosti in zanesljivosti delovanja. Sam imam doma tudi 10/10 in mi vse skupaj deluje brez težav.

Kakšen T2jevc tukej, ki bi znal razložit zakaj prihaja do izpadov in kako bi to odpravili. In, če je možno, da preveri kaj se konkretno dogaja na tej lokaciji.?

Hvala,
Nejc

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Re: Optika - pogosti izpadi

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 5. Feb 2009 ob 21:10

Napiši mi na Zasebna sporočila naslovne podatke imetnika razmerja, kjer so težave.
Optika 100/10

KoKta
Začetnik
Paket: 10/10

Odgovor Napisal/-a KoKta » 5. Feb 2009 ob 21:23

Ja verjetno je kdo tam. Vsaj upam, da je. Dejstvo pa je, da se ne javljajo, oz. da se jih ne da priklicat. Tudi vsakič pritisnem 1ko, da me bodo kontaktirali nazaj pa brez uspeha.
Klical tudi na 0590 00 000, razložil problem in prosil, če me vežejo v tehniko. Pa so mi prijazno razložili, da so trenutno tam samo 3je, ki imajo veliko dela in naj probam enkrat po 22ih, ko večina ljudi odneha in bo večja možnost, da dobim kakšnega tehnika.

Tako da, Nimda, "Pokliči takoj na 0590-00-002". Hvala za nasvet. Že poklical. Večkrat. Pa, kot rečeno, se jih ne da priklicat.

Kar se današnjega programa tiče je tako že propadel oz. je zaradi tega izpada močno okrnjen. Če bodo jutri dopoldan na 002 bolj usposobljeni/izkušeni tehniki, ki mi bodo znali povedati zakaj prihaja do izpadov in zadevo odpravili, lahko počakam tudi do jutri.

Rad bi le rešil problem. Če si ti prva oseba (sem zgolj občasen gost foruma, tako da ne vem) pa se seveda priporočam za kakšen nasvet in ti posredujem potrebne podatke.

LP,
Nejc

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 5. Feb 2009 ob 21:25

Ja, dej mi prec na Zasebna sporočila dotične naslovne podatke (lahko samo številko pogodbe/številko priključka).
Optika 100/10

Odgovori