Cenik
Cenik
Objavljen cenik na naslovu
http://www.t-2.net/?AUID=A82D6501013260A020371
mi ni najbolj jasen. Kaj pomeni: "Nacionalni operater Negeografske številke"? Ali je to morda Siolovo telefonsko omrezje? Zanima me namrec koliko stane, ce klicem na Siolovo stevilko (0599)?
http://www.t-2.net/?AUID=A82D6501013260A020371
mi ni najbolj jasen. Kaj pomeni: "Nacionalni operater Negeografske številke"? Ali je to morda Siolovo telefonsko omrezje? Zanima me namrec koliko stane, ce klicem na Siolovo stevilko (0599)?
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
- feeltch
- Model
- Paket: UMTS komplet
- Kraj: Lj.-Šiška
Re: Cenik
aja sej res. Zakaj pa tut to ni zastonj med T2 uporabniki?jures napisal/-a:Mene pa zanima ali se SMS-i računajo med T2 uporabniki (omrezju), sodec po porabi na servisnih straneh se...torej so samo klici for free?
Hvala
- moho
- Znanec
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Kras
Lahko, da je že kdo to vprašal, vendar me konkretno zanimajo cene, ker grem za nekaj naslednjih tednov na Tajsko:
Koliko stane minuta pogovora, če kličem iz Tajske iz mobilne T2 številke v Slovenijho na T2 številko?
Koliko stane minuta pogovora, če me kliče nekdo iz Slovenije iz T2 številkie na T2 številko na Tajskem?
Koliko stane SMS v vsako smer ob istih pogojih
Katerega operaterja izbrati?
Na help desku teh informacij nimajo, pa tudi na internetu si nisem imel kaj pomagat s cenikom!
Koliko stane minuta pogovora, če kličem iz Tajske iz mobilne T2 številke v Slovenijho na T2 številko?
Koliko stane minuta pogovora, če me kliče nekdo iz Slovenije iz T2 številkie na T2 številko na Tajskem?
Koliko stane SMS v vsako smer ob istih pogojih
Katerega operaterja izbrati?
Na help desku teh informacij nimajo, pa tudi na internetu si nisem imel kaj pomagat s cenikom!
- moho
- Znanec
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Kras
Aha. To torej pomeni da mi resnično nihče ne zna povedat cene. Iz HD je rekel, da se bo pozanimal in me klical nazaj - zelo profesionalno, ni kaj, glede na to, da me še ni klical. Torej bom ceno izvedel šele, ko pridem domov in bom dobil naslednji račun?
Bo treba kakšno alternativno najti (beri: Debitel)
Bo treba kakšno alternativno najti (beri: Debitel)