WLAN in UMTS
Re: WLAN in UMTS
Seeker, mogoče veš za tako opremo, kje bi se jo dalo kuputi v Sloveniji, za prenosnike ?
- feeltch
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: UMTS komplet
- Kraj: Lj.-Šiška
Mene tut zanima kako je s HSUPA!? Pomoje mora biti za to že drugo omrežje al kaj?!
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Globesurfer III sam je cena 300€ brez obveznosti do operaterja
HSUPA je dodatna funkcionalnost v HSPA mrezi - vse je ista mreza samo dodaten SW. Mobitel vem da ima (ca 1.3 - 1.5 Mbit/s dejanskega uplinka), T-2 pravi da ima (ce speedtest kaze vec kot 384 kbit/s potem ima), Simobil vem da nima.feeltch napisal/-a:Mene tut zanima kako je s HSUPA!? Pomoje mora biti za to že drugo omrežje al kaj?!
Rabis HSUPA/HSDPA modem kartico - novejse so ze skoraj vse, starejse ni nujno da imajo HSUPA.
Če si bil zraven kina Šiške, ti bi moralo potegniti na T-2 anteno, ki je locirana na Mercatorjevem hotelu (beri bivša Ilirija). To pa je nekaj 10 metrov stran....
- feeltch
- Model
- Paket: UMTS komplet
- Kraj: Lj.-Šiška
http://www.bolha.com/oglas382659205frojnd napisal/-a:Seeker, mogoče veš za tako opremo, kje bi se jo dalo kuputi v Sloveniji, za prenosnike ?
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
... al pa poglej sticky... tocn tale modem prodajam za 80€
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
- madpanter
- Starešina
@crunchy: Meni bojo mogoče v kratkem priklopili lastovko. ČE bo delovala bo tale router + globetrotter + zunanja UMTS antena P54 na prodaj za okol 200€. Router je pa še cca let pa pol u garanciji. Globetrotter ni več u garanciji deluje pa na vse mreže (proban in simobil in mobitel). Skratka tudi preveril boš lahka kako deluje da ne kupiš mačka v žaklju.
Madpanter, hvala za ponudbo. Slisi se zanimivo. Obvesti me, ko bos preizkusil lastovko.
- madpanter
- Starešina
Naročeno imam zdaj samo še čakam da pridejo priklopit je pa 190€ priključnina sam kakor sm slišu od testnih uporabnikov so pingi vrhunski cca 3ms, hitrosti prave, in TV slika tui lepa pa še v kratkem grem po full HD 37 LCD tko da pustmo se presenetit
Ej, a to lastovka internet? Jaz imam sicer samo TV, samo internet bi tudi prav prišel.
˝Let there be light˝,
and there was light!
and there was light!
O kaki lastovki vi to razpravljate ?