Celje
-
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Re: Celje
Telekom naj položi svojo optiko (polagata skupno vsaj do hiš in blokov)
Turnšek naj položi svojo optiko (polafata skupno vsaj do hiš in blokov)
T-2 naj položi svojo optiko. (še kar vztrajajo pri svojem prav). Bomo videli kdo bo prej popustil.
Dajati optiko drugim operaterjem na razpolago je bedarija. Sploh pa upam, da ni to res, kar se govori. Da bi preko Turnškove optike ponujal T-2 storitve, ker si bo z tem Turnšek spet dal zanko okoli vrata, kot si jo je pri Trieri.
Turnšek naj položi svojo optiko (polafata skupno vsaj do hiš in blokov)
T-2 naj položi svojo optiko. (še kar vztrajajo pri svojem prav). Bomo videli kdo bo prej popustil.
Dajati optiko drugim operaterjem na razpolago je bedarija. Sploh pa upam, da ni to res, kar se govori. Da bi preko Turnškove optike ponujal T-2 storitve, ker si bo z tem Turnšek spet dal zanko okoli vrata, kot si jo je pri Trieri.
http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)
- DownTaker
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Mislim da je pa T2 zelo boljši ponudnik kot Triera.
Sicer pa sam menim da se more ponudnik trudit za trg in uporabnike in ne uporabniki za ponudnika!
Uporabnik bo pač šel tja kjer je to možno, kakovostno in cenovno ugodno.
Sicer pa sam menim da se more ponudnik trudit za trg in uporabnike in ne uporabniki za ponudnika!

Uporabnik bo pač šel tja kjer je to možno, kakovostno in cenovno ugodno.
Zadnjič spremenil DownTaker, dne 16. Feb 2009 ob 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.

-
- Nergač
Trirera pa internet sta 2 različna pojma. Je še Telekom boljši od njih.
-
- Novinec
- Paket: ?/? + 2xTV + 1xIP telefon
- Kraj: Celje
Takole, bom še jaz nekaj skromnega dodal na to temo optike v Celju. Sam sem bil uporabnik T2 kar nekaj časa, v glavnem zadovoljen s storitvijo, vendar optika je optika. Tisti, ki je prvi prišel, me je dobil; tako pač deluje trg. Ne rečem, da ne bi še nekaj časa počakal, če bi mi na T2 vsaj pametno odgovorili na moje vprašanje do kdaj bom moral čakati. Če bi dobil odgovor v katerem bi bili postavljeni razumni roki bi človek še počakal, tako pa z odgovori "delamo na tem", "enkrat" in podobno nikakor nisem mogel sprijazniti. Po drugi strani gledaš daje optika že pravzaprav zelo razširjena vsepovsod, v tako velikem mestu kot je Celje pa je T2 ni pripeljal??? Ne more, ne želi, ima probleme - sorry, me ne zanima, jaz sem uporabnik in optiko hočem imeti, T2 pa mora najti način, da b z mano in meni podobnimi zaslužil, če pa tega ni sposoben, bo namesto T2 služil Siol ali kdo drug.
Tako dragi moji sokrajani, vem da nas je veliko ki smo "prebegnili", je pa res da imamo sedaj optiko, hitrejše prenose, no, pa da ne bom samo hvalil, imamo pa slabši TV signal. Vse ima svojo ceno. Sam sem v odstopni izjavi T2-ju napisal, da ko bodo vlekli kabel po mojem bloku, naj ga potegnejo tudi v moje stanovanje, ker se bom vrnil nazaj, ne nazdnje sem bil zelo zadovoljen z vsem, posebej pa sem pohvalil dežurne - servisni center, ki so se mi vedno odzvali na profesionalnem nivoju.
V čakanju na T2 optiko vas lepo pozdravljam, ko pa jo dobim se zopet oglasim kaj na forumu
lp
Tako dragi moji sokrajani, vem da nas je veliko ki smo "prebegnili", je pa res da imamo sedaj optiko, hitrejše prenose, no, pa da ne bom samo hvalil, imamo pa slabši TV signal. Vse ima svojo ceno. Sam sem v odstopni izjavi T2-ju napisal, da ko bodo vlekli kabel po mojem bloku, naj ga potegnejo tudi v moje stanovanje, ker se bom vrnil nazaj, ne nazdnje sem bil zelo zadovoljen z vsem, posebej pa sem pohvalil dežurne - servisni center, ki so se mi vedno odzvali na profesionalnem nivoju.
V čakanju na T2 optiko vas lepo pozdravljam, ko pa jo dobim se zopet oglasim kaj na forumu
lp
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Se strinjam z zgornjim.
Razmišljam o določenih kombinacijah da bi imel in T2 preko vdsl in Siol na optiki. O tem drugič.
Sem pa danes na radio Fantasy slišal v oddaji Povejte na glas, kako je s to optiko.
MOC ima izgovor v tehnični plati optike, češ da v Celju ni mogoče napeljati optike Gratela po njihovih zahtevah.
T2 paa je seveda drugačnega mnenja.
Tako da vedno bolj verjamem da gre tu za "boj" med MOCom (Šrot --> SLS -->Telekom...) in Gratelom (T2)
Razmišljam o določenih kombinacijah da bi imel in T2 preko vdsl in Siol na optiki. O tem drugič.
Sem pa danes na radio Fantasy slišal v oddaji Povejte na glas, kako je s to optiko.
MOC ima izgovor v tehnični plati optike, češ da v Celju ni mogoče napeljati optike Gratela po njihovih zahtevah.
Tako da vedno bolj verjamem da gre tu za "boj" med MOCom (Šrot --> SLS -->Telekom...) in Gratelom (T2)

-
- Nergač
Kakšno je pa T-2jevo mnenje ? Jaz bom T-2ju verjel kaj, ko bodo javno objavili svojo plat zgodbe.
Kakšno je pa T-2jevo mnenje ? Jaz bom T-2ju verjel kaj, ko bodo javno objavili svojo plat zgodbe.
-
- Nergač
T-2 si pa misli, da je še tako kot je bilo v prejšnem režimu. V tisto smer, ko je veter pihal, je tudi folk šel
. Mogoče je še kdo takšen, samo takih je par procentov.

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Tale izjava je pa vredna ene paradajzove omake.
Problem je pa v tem, ker paradajzova omaka sodi na špagete, ne pa na forum! 

Optika 100/10
-
- Nergač
Navadni Nimda napisal/-a:Namesto, da širiš razne predloge, kaj naj T-2 naredi, priporočam, da zlobirajte v svojem kraju spodobne voditelje. Politična idejnopolitična podstat NI pomembna - pomembno je le, da bodo delovali v dobro svojih krajanov. Ko in če boste to dosegli, bo potem šlo vse lažje, tako, kot imajo to v zaresnih državah.
Isto bi jaz lahko za to izjavo napisal

Eni pač nismo takšni, da bomo neuradnim izjavam verjeli, če imao uradni odgovor, čisto obraten.
-
- Starešina
Docsis 3.0 je en navaden polovičen pesek v oči, ne kaže mu nasedati. Evo tlele strokovni prispevek na to temo:
viewtopic.php?f=10&t=4669&p=115446
Edina prava stvar je T-2 FTTH optika.
viewtopic.php?f=10&t=4669&p=115446
Edina prava stvar je T-2 FTTH optika.

Optika 100/10
-
- Nergač
Zakaj mu nebi nasedal ? Naj čakam na FTTH do leta 2030 ? Še vseeno imam pri DOCSIS 2.0 2 Mega uploada. A mi lahko kdo drug zagotovi tolliko ? Mogoče bom toliko uploada po parici imel do leta 2020. Šimfajte pol čez DOCSIS 3, ko bo optika vsepovsod. Vsaj nekom je interes, da ima folk boljši internet. 

-
- Starešina
Sej nisem rekel, da ti ne privoščim 2 mega uploada. In če je edini način, da to dosežeš pri kablaših, pač vzameš pri njih.
Glede FTTH je pa tako, da je nujno ga najprej postaviti po večjih krajih, saj T-2 ne dobiva proračunskega denarja za gradnjo omrežja. Zato je treba skrbeti tudi za ekonomski interes. Seveda je pa želja in cilj priti tudi v manjše kraje. Torej ni za obupavati!
Glede FTTH je pa tako, da je nujno ga najprej postaviti po večjih krajih, saj T-2 ne dobiva proračunskega denarja za gradnjo omrežja. Zato je treba skrbeti tudi za ekonomski interes. Seveda je pa želja in cilj priti tudi v manjše kraje. Torej ni za obupavati!

Optika 100/10
-
- Starešina
Nekaj je resen namen, nekaj drugega pa za lase privlečeni odpori nekaterih neimenovanih silnic, ki bi se jim svet podrl, če bi tudi v vaš kraj prišla T-2 optika. Tule ste sedaj na potezi volilci, da naslednjič izvolite nekoga, ki bo deloval v dobro prebivalcev. To bi bila dobrodošla sprememba za naprej!
Optika 100/10