Optika v Mariboru
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: Optika v Mariboru
Tako je. Dogaja dogaja. Bo še treba potrpet ta teden ali dva, ni druge 

LOL
Jurček, no offense, ampak bi lahko ti že počasi nehal s tvojimi jaški.
Jaški ne pomenijo jack shit, če ni v njih fibra.
Ko se bo pa začelo, bomo pa pisali kje so jaški odprti in fiber not napeljujejo. Jaški sami so itak skoraj povsod...
Jurček, no offense, ampak bi lahko ti že počasi nehal s tvojimi jaški.

Jaški ne pomenijo jack shit, če ni v njih fibra.
Ko se bo pa začelo, bomo pa pisali kje so jaški odprti in fiber not napeljujejo. Jaški sami so itak skoraj povsod...

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Fiber je že po jaških v dobršnem delu MB-jug območja... 

-
- Navdušenec
- Paket: 20Mbps / 2Mbs
- Kraj: maribor
to da so jaški skoraj povsod zagotovo ne drži, so območja mb ko jih še ni in še jih hitro ne bo
. to da je fiber noter še tudi nič ne pomeni, če vemo, da je po nekod že pred par meseci bil fiber v njih 

Kaj na Radvanjski je že fiber not?
Če je, so ga vsekakor napeljali ninja stile, tak da nisem vido. Če pa še ni....No sram jih naj bo...
PS: Malo me probajte razumet. Ti jaški me tak dražijo, ker še optika ni operativna, da bi jih najrajši zasipal. LOL
Še huje pa je blo, ko sem pred enim mesecem vido T2 reklame za optiko v mestu.

Če je, so ga vsekakor napeljali ninja stile, tak da nisem vido. Če pa še ni....No sram jih naj bo...

PS: Malo me probajte razumet. Ti jaški me tak dražijo, ker še optika ni operativna, da bi jih najrajši zasipal. LOL
Še huje pa je blo, ko sem pred enim mesecem vido T2 reklame za optiko v mestu.

Na križišču Pasteurjevo in Betnavske je v soboto (28.2.2009) okoli 11 ure bel kombi "švasal" ob jašku optiko!!!! 

Nekaj me zanima, kaj bo v novi stekleni stavbi (ob cesti) tam kjer je Hotel Betnava (Jadranska cesta).
Tip kateri je pobiral dovoljenja in nadzoroval izkop za Gratel optiko mi je lani jeseni, rekel da bo T-2 optika imela centralo pri Hotelu Betnava ?
Tip kateri je pobiral dovoljenja in nadzoroval izkop za Gratel optiko mi je lani jeseni, rekel da bo T-2 optika imela centralo pri Hotelu Betnava ?
Ja glede centrale, ki se nahaja ob hotelu betnava! Sam točno v kiri stavbi pa nevem poveat! Je pa ta centrala že delno zalaufana in je narejenih že nekaj priklopov! 

ka res nobedn ne ve kdaj je kaj v planu začetek betnavske? =)
Je mogoče kaj novosti glede optike na Teznu?
hvala
hvala
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Začetek Betnavske se sploh še z gradbenimi deli ni začelo (razen kanalčki po blokih).
Za tezno nimam informacij.
Za tezno nimam informacij.
se mi je zdelo da zna to še trajat ja. mah bo bo ko pač bo, sem že čist pozabo na kanale v bloku 

še 3 mesece do zagona optike