Optika v Mariboru
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: Optika v Mariboru
Ne, zagon centrale je hudo hudo blizu.
-
- Uporabnik
Mogoče ve kdo kako je z optiko pod Pohorjem, natančneje Pohorska ulica/cesta.
Hvala
Hvala

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Zgordnji del bo še malce za počakat, najprej bo priklopljen del Jadranska/Proletarskih/Radvanjska/Streliška. V tem kvadratu, ostalo pride za tem.
-
- Uporabnik
- T-2: Še nimam
- Paket: 10M/768K UPC group
Glede na to da so mi iz Gratela rekli da bo priklop na Prušnikovi možen, ko priklopijo centralo, ter da me pokličejo ko bo vse ready, pa glede na to da imamo kanale v bloku ŽE položene, notri pa ni baje niti enega fibra (po informacijah enega od stanovalcel) me zanima če se res splača čakat, ali mi svetujete t1 fiber?
Slava Slovencem!
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Sej v kanalih po bloku ni nobenega fibra. Takrat ko ti dejansko podpišeš pogodbo, pridejo napeljat kabel iz omarice v kleti skozi kanale v tvoje stanovanje. Mislim tudi da bo Prušnikova zraven v prvi rundi ob vklopu centrale, tako kot so ti iz Gratela povedali. Vsekakor se splača počakat. Tudi sam čakam - preko potoka Borštnikova.
-
- Novinec
- Paket: 50Mbps/50M (optikaT2-Pobrežje)
- Kraj: MB
Pozdravljeni,
morda kdo ve kdaj bodo delali optiko na Pobrežju?
Jaz sem že pošteno siten, ker ta internet nikamor ne gre.
morda kdo ve kdaj bodo delali optiko na Pobrežju?
Jaz sem že pošteno siten, ker ta internet nikamor ne gre.

-
- Navdušenec
- Paket: 20Mbps / 2Mbs
- Kraj: maribor
insfrastruktura po pobrežju se tu pa tam že dela, kaj večjega pa bo mogoče mogoče mogoče ..... to leto.

-
- Novinec
- Paket: 50Mbps/50M (optikaT2-Pobrežje)
- Kraj: MB
Kje kopljejo?
Jaz nič ne vidim.
Edino ob avtocesti in njenih novih priključkih polagajo vsemogoče cevi.
Jaz nič ne vidim.
Edino ob avtocesti in njenih novih priključkih polagajo vsemogoče cevi.
-
- Navdušenec
- Paket: 20Mbps / 2Mbs
- Kraj: maribor
delajo se ob rekonstrukcijah cest, recimo na veljka vlahoviča je že položeno pa greenwich tudi nekje, drugače pa po blokih inštalacije
druga pa ne vem. Vprašaj Gratel kdaj imajo v planu naš del, pa objavi potem info 

-
- Uporabnik
- Paket: 10M/768K UPC group
bo_kaj_ali_nič ..sej že maš optiko, vsaj tko ti piše v info profila 50/50 - optika Pobrežje
ne zdej zavajat folk tuki 
Jaz pa baje čakam na priklop centrale, ter začetek priključevanja končnih uporabnikov. Če bere tole kak t2 -jevec ali pa Gratel-ovec, lahko pomagam pogodbeno pri izvajanju priklopov na poročju MB ter oklolice.

Jaz pa baje čakam na priklop centrale, ter začetek priključevanja končnih uporabnikov. Če bere tole kak t2 -jevec ali pa Gratel-ovec, lahko pomagam pogodbeno pri izvajanju priklopov na poročju MB ter oklolice.
Slava Slovencem!
preden preklikam celo temo, mi mogoče že kdo pove, če je kakšna informacija glede plana za optiko T-2 v mestni četrti Ivan Cankar (pri parku, občini, specifično ul. heroja Staneta
)

-
- Novinec
- Paket: čuj da neom jaz tebe zapakiro
dvomim da bo letos kaj,heh,so pa polagali preko ceste,v Aškerčevi optiko,tam ko je zdaj novi asvalt,drugače pa niso še niti soglasij pobirali v našem firtlu
Glede aktivacije pa sem dobil pred par dnevi odgovor od T-2,..."Aktivacija centrale se pričakuje v roku dobrega meseca...." v Mariboru.
se pravi, da dostikrat položijo optiko hkrati ko dajo nov asfalt? ah, glede na to, da je heroja Staneta v 10x boljšem stanju kot Tomšičev drevored (tu je edini meter neluknjste ceste tam, kjer je ležeči policajdvomim da bo letos kaj,heh,so pa polagali preko ceste,v Aškerčevi optiko,tam ko je zdaj novi asvalt,drugače pa niso še niti soglasij pobirali v našem firtlu