Prehod iz Siola na T2 in ohranitev emailov na siolu
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: 4/1 - 2xTV - 1xTelefon
Prehod iz Siola na T2 in ohranitev emailov na siolu
Zanima me kako naj ohranim emaile na siolu? Sicer sem že klical na informacije T2 in so mi rekli naj Siolu pošljem dopis. Vendar me je to zdi zelo rizkantno. Skoraj ne morem verjeti da ko bo T2 priklopil svojo storitev in bo Siol tudi izklopil da bo pri tem upošteval moj dopis. Ker bodo takrat držali v rokah le zahtevo od T2 za izklop in moj dopis ki bo nekje v administraciji...
Hvala za pojasnila...
Hvala za pojasnila...
Re: Prehod iz Siola na T2 in ohranitev emailov na siolu
Nisi jasno povedal, ali si pripravljen plačat za nadaljno uporabo SiOLovega poštnega predala ali ne. Možnost je tudi, da pri SiOLu vzameš t.i. "urni paket", kjer ni naročnine in dobiš zastojn mejl potem - vse, kar moraš naredit, je, da jim pošlješ dopis, kjer to željo jasno izraziš.
Glede na izkušnje nekaj strank T-2, ki jih poznam osebno in so ohranili mail pri siolu, dopise upoštevajo.
lp
lp
-
- Znanec
- Paket: 4/1 - 2xTV - 1xTelefon
Bom plačal en mesec toliko da si uredim nove emaile je pa zanimiv predlog...KoMar napisal/-a:Nisi jasno povedal, ali si pripravljen plačat za nadaljno uporabo SiOLovega poštnega predala ali ne. Možnost je tudi, da pri SiOLu vzameš t.i. "urni paket", kjer ni naročnine in dobiš zastojn mejl potem - vse, kar moraš naredit, je, da jim pošlješ dopis, kjer to željo jasno izraziš.
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Opozorilo! Ko misliš prenehati uporabljati siolov email, jih moraš enako obvestiti o prenehanju koriščenja, ker v nasprotnem ti bodo kar zaračunavali in pošiljali račun vsak mesec!
-
- Model
- Paket: paket štirica na 10/10 optiki
- Kraj: Koper
Pa še ena, bolj za hec.
Ko sem se odjavila od Siola in kasneje še od Telekoma, sem bila glede poštnega predala kar tiho, sem predvidela, da ga tako ali tako izbrišejo. Po skoraj dveh letih pa bolj za hec pogledam, kako in kaj in lej ta naslov je še vedno živ. Notri sicer nekaj spama od ene založbe, ampak zanimivo, še vedno deluje.