Uradni roki
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: PRD - Brezčasni paket + 1 HDTV
- Kraj: Ljubljana Center
to se pa strinjam
Sicer pa splošni pogoji so navadno neki običnega...splošno znanga... in ni fore da bi narod bral te splošne pogoje. Večina jih niti razume ne v celoti.
Splošne pogoje morjo zaposleni znat na pamet
Mah....oprost če sm bil mal ošter v prejšnem odgovoru...
.... mah to temo sm odpru k čakam na t2 k bucman. ... prou zavidam unim k so vsaj blizu roka

Sicer pa splošni pogoji so navadno neki običnega...splošno znanga... in ni fore da bi narod bral te splošne pogoje. Večina jih niti razume ne v celoti.
Splošne pogoje morjo zaposleni znat na pamet

Mah....oprost če sm bil mal ošter v prejšnem odgovoru...
.... mah to temo sm odpru k čakam na t2 k bucman. ... prou zavidam unim k so vsaj blizu roka

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Ne morem verjet, kako se lahko najdejo taki popolnoma nepismeni ljudje! Že večkrat v tem forumu sem napisal, celo link do urande verzije pogodbe Tele** - aja - "nacionalnega operaterja" sem dal in napisal:
Tele** - "nacionalni operater" ima SEDEM (7) delovnih dni da priklopi, ko T-2 pošlje naročilo za preklop!
Lahko pa seveda ta rok zavlačuje tudi v neskončnost, ker je pač monopolist! (nepredvideni zadržki so tudi omenjeni v pogodbi) Vsakič, ko traja več kot 7 dni bi Tele** - "nacionalni operater" to moral sporočiti T-2 - pa je žal realnost drugačna!
Tele** - "nacionalni operater" ima SEDEM (7) delovnih dni da priklopi, ko T-2 pošlje naročilo za preklop!
Lahko pa seveda ta rok zavlačuje tudi v neskončnost, ker je pač monopolist! (nepredvideni zadržki so tudi omenjeni v pogodbi) Vsakič, ko traja več kot 7 dni bi Tele** - "nacionalni operater" to moral sporočiti T-2 - pa je žal realnost drugačna!
-
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
- Kraj: Lenart
- Kontakt:
Žal se motiš! Sem včeraj klical na T-2 in se pozanimal kak pa kaj in mi je tip reko, da ima telekom 15 DELOVNIH dni časa da naredi preklop! Zdaj pa kdo koga nateguje pa je vprašanje!mitja_i napisal/-a:Ne morem verjet, kako se lahko najdejo taki popolnoma nepismeni ljudje! Že večkrat v tem forumu sem napisal, celo link do urande verzije pogodbe Tele** - aja - "nacionalnega operaterja" sem dal in napisal:
P.S. če bi bilo 7 delovnih dni potem bi jaz danes že bil v T2 omrežju!
Zadnjič spremenil Antrax, dne 6. Okt 2006 ob 13:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10