Tale izjava te pa res ni vredna!Cobane napisal/-a:Vinko, vzemi trojčka s polno programsko shemo... potem pa primerjaj!
SiOL-optika
-
Novi trg 10
- Navdušenec
- T-2: Že imam
Re: SiOL-optika
- vinko
- Znanec
- Paket: T2 mobilni internet, neomejeno
- Kraj: Ljubljana
Ja, vsak naj vzame paket ki mu ustreza. To je catch svobodnega trga, a ne.
Ampak nove akcije pa na siolu gotovo ne bo, dosti veliko maso ljudi so si zagotovili, zdaj pa plačuj, raja !!!
Kar me pri siolu moti, je njihov ignorantski odnos na HD, podajanje od ene do druge službe za po,oč naročnikom, temu pomočniku, onemu vodji, tistemu vseznalcu,..... S tem da sem prišel le do naročila za priklop, potem se je na srečo ustavilo, hehe, vse je za nekaj dobro.
Samo dvakrat sem klical na T2 HD, pa sem imel obakrat občutek, da mi vsaj hočejo pomagati, da vsaj vedo o čem govorijo. Na siolu sem imel bolj tak filing, da se mi bo bionda na tisti strani predstavila: "Daaan, jaz sem Barbara, študiram politologijo in novinarstvo, o računalnikih nimam pojma, tu prek študenta so mi naročili, naj govorim to in to in to. Kako vam lahko pomagam ?"
Pa, jebiga, vsak sedi na svojem kukavičjem jajcu. In tudi blondinka daje svoje gnezdo pod tuja jajca
Ampak nove akcije pa na siolu gotovo ne bo, dosti veliko maso ljudi so si zagotovili, zdaj pa plačuj, raja !!!
Kar me pri siolu moti, je njihov ignorantski odnos na HD, podajanje od ene do druge službe za po,oč naročnikom, temu pomočniku, onemu vodji, tistemu vseznalcu,..... S tem da sem prišel le do naročila za priklop, potem se je na srečo ustavilo, hehe, vse je za nekaj dobro.
Samo dvakrat sem klical na T2 HD, pa sem imel obakrat občutek, da mi vsaj hočejo pomagati, da vsaj vedo o čem govorijo. Na siolu sem imel bolj tak filing, da se mi bo bionda na tisti strani predstavila: "Daaan, jaz sem Barbara, študiram politologijo in novinarstvo, o računalnikih nimam pojma, tu prek študenta so mi naročili, naj govorim to in to in to. Kako vam lahko pomagam ?"
Pa, jebiga, vsak sedi na svojem kukavičjem jajcu. In tudi blondinka daje svoje gnezdo pod tuja jajca
Bere se kot predvolilna obljuba. Bomo vidli kako bo v praksi.
-
Abigor
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 1000/300
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Da dol padešDownTaker napisal/-a:"novi" siol
http://www.siol.net/tehnologija/telekom ... /siol.aspx
-
roCkY
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Men se pa zdi da vsaj 2 odstavka manjkata??? HD kanali in prenova TV vmesnika za Sagem - ne duha ne sluha?? Bolj v slogu na zahodu nič novega se mi tistole zdi. S T2 optike (upam da bo še letos) se pa menda nazaj na Siol ne bom priklapljal prek noči?
Sicer mi trenutno stanje čist ustreza glede HD izbire. 5 kanalov 2 km od centrale po bakru se lepo gleda! Če bi blo še kaj zraven dosegljivo se pa tud nebi žalil.
Sicer mi trenutno stanje čist ustreza glede HD izbire. 5 kanalov 2 km od centrale po bakru se lepo gleda! Če bi blo še kaj zraven dosegljivo se pa tud nebi žalil.
-
maxhoop
- Faca
- Paket: T4 GIGA / TS Modri Plus
- Kraj: odročen
Prenovljeni TV vmesnik za Sagem se že testira. Še vedno pa ne moreš izbirati vrstnega reda programov. 
5kanalov HD 2km od centrale?roCkY napisal/-a:Sicer mi trenutno stanje čist ustreza glede HD izbire. 5 kanalov 2 km od centrale po bakru se lepo gleda! Če bi blo še kaj zraven dosegljivo se pa tud nebi žalil.
-
maxhoop
- Faca
- Paket: T4 GIGA / TS Modri Plus
- Kraj: odročen
Tudi na prenovljenem. Izgleda, da jim je prioriteta videoteka, Igrice.... v glavnem dodatno plačljive zadeve.celloak napisal/-a:Tudi na prenovljenem ne?
-
roCkY
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Siol že lep čas "testira" HD, ki je seveda dostopen prek PC. Trenutno so kanali na cca. 8,1 mbps v mpeg4 stisnjeni in na ADSL2+ pri sinhronizaciji 13.8 mbps ob 4 mbps neta HDTV špila povsem brez motenj. Sam sem na cca. 2 km po kablih. Seveda se nekaj kompresije pozna in uporabniki na optiki ne bodo kaj preveč navdušeni, če bo šla le ta varianta v javnost... Sicer pa glede tega malo na hišni forum poškili ...Krypto napisal/-a:5kanalov HD 2km od centrale?roCkY napisal/-a:Sicer mi trenutno stanje čist ustreza glede HD izbire. 5 kanalov 2 km od centrale po bakru se lepo gleda! Če bi blo še kaj zraven dosegljivo se pa tud nebi žalil.
Svašta
Prvi april? 
-
Abigor
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 1000/300
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Bi se na T-2ju zglodal med sabo, če bi res Telekom na bakru ponudil pri 2 km HDTV

Abigor kvaliteta skompresiranega signala je predvsem vprašanje kakšna je. Ker ne vem, bom pač tiho in se čudil naprej 
-
T2_Delavec
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Najprej bi se zglodali med sabo, če bi ga ponudil pri 500 metrih.Abigor napisal/-a:Bi se na T-2ju zglodal med sabo, če bi res Telekom na bakru ponudil pri 2 km HDTV![]()
Optika 100/10