Odgovor
Napisal/-a Di4pozitiv » 11. Apr 2009 ob 18:57
No in še enkrat... Aja, pa monter tole tud bere, tako, da mu bom napisal tukaj, glede na to da se mi ni oglasil na dva klica 5 minut po tem ko je odšel od mene in zadeve NISO bile v redu...
Ne bom ponavljal zgodbe, ker je napisana na začetku.
28.3.2009 prijavim negledljivost TV-ja, ugotovimo, da moj dopis za 8/1 ne pomeni nič in da imam spet 10/2. Ok. Naknadno me pokliče telekomov delavec, nekaj momlja v slušalko in odloži. Po nekaj dneh me pokliče monter in mi pove, da so me telekomovci prestavili na drugo parico in da sedaj bi pa moralo delati. Sam mu začuden povem, da en dan prej (ko naj bi že bila druga parica) zadeve NISO nič drugačne od preteklih dnih - beri: občasno "nikakve".
Monter se ponudi, da bo ponovno opravil meritve, do česar resnično pride še istega dne. Pri meritvah začuden opazuje napravo in zaključi, da nekaj še (oz. kar)vedno ni v redu. Odide v klet do omarice in čez pol ure pride nazaj. Zgrožen mi pove, da telekom sploh ni prestavil parice in da je to sedaj naredil kar on sam ter da se daj bo pa vse v redu. Opravi ponovne meritve in ugotovi: da je nekoliko bolje, vendar še vedno ni v redu. Pomoli mi papir v podpis in.. odide. Usedem se za računalnik in naredim en speed test (ja, T2- jevci tudi tistega z vaše strani, ki ni čisto nič drugega kot speedtest.net). Paket, ki bi moral biti 8/1 je 5/1 in nič več. Prijavim napako, resetiram zadeve in brzina naraste na 7,6 MB in nič več. Ok. To toleriram. Ne toleriram pa, da mi dnevno mečete pesek v oči, da je nekoliko boljše, medtem, ko jaz gledam TV, pri katerem se zvok ŠE VEDNO ZATIKA tako, kot se je 23. januarja 2009, ko sem z vami sklenil pogodbo.
Nekaj časa bom še vztrajal in se pozanimal kdaj bo optika (kljub dejstvu da imam siolov FTTH 20/20 že v bajti), čeprav imam občutek, da tudi na optiki stvari ne bodo delovale kot bi morale....
In ja, še odgovor na temo tolerance: mene osebno ZELO moti, da ko TV nastavim na kak glasbeni kanal in ob tem delam kaj drugega, vsi sosedje vejo, da imam (še vedno) T2, ker zvok vsake toliko časa ZAŠTEKA!
Res, da sem trenutno nekoliko jezen, ampak to so in ostajajo dejstva. Vse kar hočem je samo to, da mi nekdo že končno pove, da JE TO TO in da ravno zaradi takih stvari ni vezave za kakšno leto ali dve oz. ostalih obljub...
Moj občutek: T2, zadeve vam ne delajo tako kot bi si vsi (tudi vi) želeli.
Lahko pa da se še vedno motim?