IPTV na računalniku
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: telefon,TV, internet
Re: IPTV na računalniku
Oh groza. Problem je k sm že use to pregledu pa nikjer ne najdem tega v verziji 0.9.9. Bom poskusil s starejšo.
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

-
- Faca
- Paket: T4
- Kraj: Kranj
Nekaj me zanima. Imam optiko in router, ki čez pusti multicast. Naložil sem playlisto. Ne dela. Včasih mi je delalo, dokler se nisem preselil in formatiral disk. zdaj imam Visto, prej pa XP. Moraš v VLC-ju še kaj nastavit?
- lejko
- Uporabnik
- Paket: 8/1+2 xTV
- Kraj: Grosuplje
Ne vem kero verzijo mas ,men je pomagala starejsa ,sicer na vdsl ampak na visti,mi v ta novi veziji nikakor ni hotelo delat 

-
- Faca
Zanimivo bom danes probal.
-
- Faca
Nope ne dela. Lahko kdo naredi screenshoot prometa Wiresharka, medtem ko kliknete na program?! Prosim!
UDP odvod pretoka Vrednost predpomnenja - Zanima me na koliko mora biti nastavljeno. Jaz sem imel na 300, zdaj sem premaknil na 700, eni omenjate, da mora biti 1000, koliko naj zdaj nastavim, da bo pravilno? Sicer bolj malo uporabljam IPTV na računalniku, ali bolje rečeno skoraj samo za snemanje. Zanima me še to: Probal sem posneti materijal shraniti na DVD z Nerom, kar je baje Nero tudi opravil - zapekel, ko sem hotel gledati vsebino pa me opozarja, da računalnik vsebine ne more odpreti, ker jo ne prepozna noben program, ki je vanj nameščen. Ali je potrebno posnetke konvertirati v točno določen kodek ali format?
-
- Znanec
- Paket: telefon,TV, internet
Spet jest..
Sportklub slovenija se mi zatika kljub temu da mam nastavleno na 1000ms. Ma mogoče še kdo takšne probleme? (vsi ostali programi delajo uredu)
Sportklub slovenija se mi zatika kljub temu da mam nastavleno na 1000ms. Ma mogoče še kdo takšne probleme? (vsi ostali programi delajo uredu)
-
- Faca
- Paket: optika 100/10
- Kraj: Ljubljana
najprej je ms na 300 (kot original) pa je blo brez slike.... pol si dau na 700 ms je bla slika, vendar je z casoma zacela ciklat.... zdej sm dau na 1000ms in dela vse super.... probi dat na 1300ms mogoce bo boljs....
- gjural
- Nadebudnež
- Paket: Brezčasni VDSL
jao... zadnji čas opažam povečanje klicov "zakaj mi TV kocka" s strani staršev, ko imajo 1 mega internet in 1 TV. Seveda ker sinko zgoraj VLC nabija in linija ni dovolj odprta. Daje prosim doma povedat kaj delate, da potem starši ne preklinjajo čez t2 zakaj kocka, medtem je druga oseba na računalniku in gleda TV preko neta. Če že uporabljate vlc in imate 1tv + internet manjši od 8mega, dajte potem ločeno uporabljati VLC in STB, saj če ne bodo starši oziroma tisti ki gledajo STB namesto poročil gledali kocke.

- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
jao... zadnji čas opažam povečanje klicov "zakaj mi TV kocka" s strani staršev, ko imajo 1 mega internet in 1 TV
Tudi monterji se pridrzujemo pozivu
Le zakaj kocka samo ob vikendih ko je mulc doma
Tudi monterji se pridrzujemo pozivu

Le zakaj kocka samo ob vikendih ko je mulc doma

- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
se pridružujem mnenju 

1.moznost:Ruter ni prov nastavlenVodokotlič napisal/-a:Nekaj me zanima. Imam optiko in router, ki čez pusti multicast. Naložil sem playlisto. Ne dela. Včasih mi je delalo, dokler se nisem preselil in formatiral disk. zdaj imam Visto, prej pa XP. Moraš v VLC-ju še kaj nastavit?
2.moznost:Windows firewall and co
-
- Faca
- Paket: optika 100/10
- Kraj: Ljubljana
Mene zanima če kdo ve kako lahko snemam prek VLC-ja ??? a rabm kak program.... vse informacije so dobrodošle...
Hvala !!

Hvala !!