Ne morem pošiljati na gmail poštni predal
- modena
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
- Kraj: Žalec
Ne morem pošiljati na gmail poštni predal
Da sedaj nisem uporabljal poštni predal, ki sem ga dobil pri T-2 naročniku. Danes pa sem se malo vzel časa in preveril delovanje T-2 poštnega predal, da vidim kako hitro pošilja in če nastajajo kakšne težave. Ker veliko mojih prijateljev uporablja GMAIL poštni predal sem preveril tudi delovanje le tega in na svojo žalost ugotovil ,da iz T-2 poštnega predala ne moreš pošiljati pošto na GMAIL.COM poštni predal. Se vam tudi to dogaja al je samo pri meni nastala ta težava. Povem še, da imam privzezo nisko varnost.
l.p.
l.p.
Nimam več od 20.10.2006.
- modena
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 4 mBIT/S- 512 kbit/s-imel
- Kraj: Žalec
Aha hvala ti, dejansko mi je pošiljalo v vsiljeno pošto-spam. Vso pošto sem nato označil, da ni več vsiljena pošta in sedaj normalno sprejemam pošto.
Dejansko vse bom moral opozoriti, da od mene ko sprejemajo pošto gredo na strežnik in obkljukajo, da ni vsiljena pošta.
Eto problem rešen, mogoče bo še komu prav prišlo.
l.p.
Dejansko vse bom moral opozoriti, da od mene ko sprejemajo pošto gredo na strežnik in obkljukajo, da ni vsiljena pošta.
Eto problem rešen, mogoče bo še komu prav prišlo.
l.p.
Nimam več od 20.10.2006.
Še eno vprašanje v zvezi z gmailom.
Iz gmaila nikakor ne morem odposlati mailov s priponkami, ki so večje od 0.5M. Enostavno nikakor ne pride preko 'sending' faze, ne glede na to kako dolgo čakam. Brez težav pa iste datoteke pošljem iz istega računalnika preko službenega emaila (dostop preko spletnega vmesnika) in tudi iz istega gmail accounta preko računalnikov s kakšno drugo internet povezavo.
Imam pa 1M/256k paket in sicer nobenih težav.
Sicer nisem sigurna, da je vzrok v T2, ampak druge ideje več nimam...
Lep pozdrav
Andreja
Iz gmaila nikakor ne morem odposlati mailov s priponkami, ki so večje od 0.5M. Enostavno nikakor ne pride preko 'sending' faze, ne glede na to kako dolgo čakam. Brez težav pa iste datoteke pošljem iz istega računalnika preko službenega emaila (dostop preko spletnega vmesnika) in tudi iz istega gmail accounta preko računalnikov s kakšno drugo internet povezavo.
Imam pa 1M/256k paket in sicer nobenih težav.
Sicer nisem sigurna, da je vzrok v T2, ampak druge ideje več nimam...
Lep pozdrav
Andreja
Gmail ima omejitev glede priponk.
What's the maximum attachment size?
With Gmail, you can send and receive messages up to 10 megabytes (MB) in size. However, the precise amount allowable will depend on the attachment.
When you add an attachment, the size of a file may increase because transport encodings are automatically added. (Transport encodings are the information that allows your message to be safely sent and read.)
This means that in some cases, attachments that are 6 to 10MB in size may push the total message size above 10MB. When this happens, Gmail displays a warning that your message exceeds the 10MB limit.
What's the maximum attachment size?
With Gmail, you can send and receive messages up to 10 megabytes (MB) in size. However, the precise amount allowable will depend on the attachment.
When you add an attachment, the size of a file may increase because transport encodings are automatically added. (Transport encodings are the information that allows your message to be safely sent and read.)
This means that in some cases, attachments that are 6 to 10MB in size may push the total message size above 10MB. When this happens, Gmail displays a warning that your message exceeds the 10MB limit.
Andreja poizkusi si naložit "Picaso :http://picasa.google.com/ ,ima opcijo pošiljnja slik,pa boš videla,če bo kaj bolje