videorekorder
-
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: 1024/512, TV
- Kraj: LJ
videorekorder
Zanimam me kako moram povezati kable da bom lahko snemal prek VCR-ja.
Sama imam isti problem. Kje moram sedaj iskati kanal.
Mi lahko kdo bolj podrobno razloži.
Se pravi scart iz aminota vklopim v vidorekorder.
S čem pol povežem tv in video-z kablom kot prej ko je bila kabelska.
Od tu naprej ne vem točno kaj storiti da se bo pojavila slika in da bom lahko snemala preko videorekorderja.
Mi lahko kdo bolj podrobno razloži.
Se pravi scart iz aminota vklopim v vidorekorder.
S čem pol povežem tv in video-z kablom kot prej ko je bila kabelska.
Od tu naprej ne vem točno kaj storiti da se bo pojavila slika in da bom lahko snemala preko videorekorderja.
- sce
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 20/4 + Telefon
- Kraj: area52.us
- Kontakt:
Amino in TV priklopi s scartom v videorekorder. Videorekorder mora imeti input in output scart vhoda. Input je amino, output tv.
Kar se tiče programov... Snemaš lahko samo tistega, katerega gledaš oz prižgeš (naštimaš). Če daš na kanal a potem ti bo snemalo kanal a. Če med snemanjem prestaviš na pop tv, bo snemalo pop tv. Snema se na ta način: Kar vidiš, to posnameš.
Še kej nejasnega? (dobrodošla na forumu)
Kar se tiče programov... Snemaš lahko samo tistega, katerega gledaš oz prižgeš (naštimaš). Če daš na kanal a potem ti bo snemalo kanal a. Če med snemanjem prestaviš na pop tv, bo snemalo pop tv. Snema se na ta način: Kar vidiš, to posnameš.
Še kej nejasnega? (dobrodošla na forumu)
sce : Amino in TV priklopi s scartom v videorekorder. Videorekorder mora imeti input in output scart vhoda. Input je amino, output tv.
lep pozdrav !
tako kot navaja zgoraj "cse" smo naredili in nedela namreč video ima scart
oznacen z AV1(audio/video) scart 2 piše AV2 (decoder) imamo pa še en izhod s-video out.
Kako naj povežemo da zadeva dela.Manjka kaksen kabel ?
hvala za pomoč !!
lep pozdrav !
tako kot navaja zgoraj "cse" smo naredili in nedela namreč video ima scart
oznacen z AV1(audio/video) scart 2 piše AV2 (decoder) imamo pa še en izhod s-video out.
Kako naj povežemo da zadeva dela.Manjka kaksen kabel ?
hvala za pomoč !!
A je res mogoče uporabiti IP TV prek obstoječega koaksilnega omrežje ( obstoječe CATV omrežje) prek videorekorderja, kot je bilo opisano v reviji moj Mikro........... je kdo probal, kako to v resnici deluje?
link: http://www.mojmikro.si/?n=tests&mesec=Marec%202006
link: http://www.mojmikro.si/?n=tests&mesec=Marec%202006