T-2 Mobilna aplikacija
Re: T-2 Mobilna aplikacija
Hmm, ja ne vem za simbian je vse lepo napisano, za windows platformo pa piše samo da media player ne podpira rtsp protokola. Mogoče bi blo lepo napisat kater player podpira potem rtsp za win platformo + nastavitve.
Se bom poigral s svojim telefonom čez vikend pa napišem če mi rata usposobit.
Se bom poigral s svojim telefonom čez vikend pa napišem če mi rata usposobit.
Na n70 imam sliko veliko 5x5mm pa zvoka tudi ni.
Na n80 pa javi napako pri predvajanju videa.
Ali lahko kdo pomaga?
Na n80 pa javi napako pri predvajanju videa.
Ali lahko kdo pomaga?
Nokia N80 ne podpira hspa.
-
- Nadebudnež
- T-2: Še nimam
- Paket: Nimam več!
- Kraj: Vidim, da nič ne vidim.
Dela, ampak je slika samo tako velika kot na N95. Slike je za pol displaya, ostalo so kurzorji.gjural napisal/-a:na nokiji 5800 xpressmusic deluje mobilna aplikacija?
Ali se morda obeta kakšna nadgradnja aplikacije za telefone z veliki zasloni in podporo za touchscreen?
Trenutna aplikacija je namreč "gluha" za prste. Če skrijem zaslonske tipke, ne morem uravnavati glasnosti, menjati programov, ...
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: optika 10/10
- Kraj: lj
Jaz sem tudi "sprobal" delovanje t2 mobilne aplikacije na svojem telefonu-Samsung i900-omnia, ki ima operacijski sistem WM 6.1. Zataknilo se je že pri prvem koraku, ko sem hotel naložiti aplikacijo. z brskalnikom se sploh ne morem konektirat na http://m.t-2.net, da bi si zlovdal aplikacijo na telefon. Kot kaže stran sploh ne deluje.
Poskusil sem se konektirat preko simobilovega omrežja- za nalaganje aplikacije bi vseeno moralo delovat, ali kako? Prav tako se ne da aplikacije naložiti oz. shraniti na PC.
a naj zamenjam simko in poskusim še preko T2 omrežja? Nimam pa aktiviranega podatkovnega prenosa.
Poskusil sem se konektirat preko simobilovega omrežja- za nalaganje aplikacije bi vseeno moralo delovat, ali kako? Prav tako se ne da aplikacije naložiti oz. shraniti na PC.
a naj zamenjam simko in poskusim še preko T2 omrežja? Nimam pa aktiviranega podatkovnega prenosa.
Tudi, če imaš naročene samo govorne komunikacije za 4€ že imaš vključenih brezplačnih 50MB podatkovnega prenosa.
inkvizitor: do "m.t-2.net" je dostop dovoljen samo iz T2 UMTS omrezja, od drugod ti zadeva ne bo delovala...
-
- Novinec
- Paket: Brezčasna optika
- Kraj: LJ
[/quote]Jaz sem tudi "sprobal" delovanje t2 mobilne aplikacije na svojem telefonu-Samsung i900-omnia, ki ima operacijski sistem WM 6.1. Zataknilo se je že pri prvem koraku, ko sem hotel naložiti aplikacijo. z brskalnikom se sploh ne morem konektirat na http://m.t-2.net, da bi si zlovdal aplikacijo na telefon. Kot kaže stran sploh ne deluje.
Z atole sem jaz ugotovil, da je potrebno odpreti program Java in nastaviti, da se poveže s t-2. Predvidevam, da je kupljen pri simobilu ali mobitelu in je avtomatska nastavitev drugačna.
Ko to spremeniš se ti mora program normalno naložit.
za naprej me pa obvesti kako je bilo in če ti uspe me zanima kateri rom imaš naložen...
LP
PS: ali že obstaja kdo, ki mu deluje mobilna aplikacija v Windows Mobile?
Z atole sem jaz ugotovil, da je potrebno odpreti program Java in nastaviti, da se poveže s t-2. Predvidevam, da je kupljen pri simobilu ali mobitelu in je avtomatska nastavitev drugačna.
Ko to spremeniš se ti mora program normalno naložit.
za naprej me pa obvesti kako je bilo in če ti uspe me zanima kateri rom imaš naložen...
LP
PS: ali že obstaja kdo, ki mu deluje mobilna aplikacija v Windows Mobile?
Meni se vse normalno naloži v Javi, odpre se meni potem pa napiše
Napaka!
Vaš telefon nima dovolj pomnilnika za uporabo vseh funkcij.
?
Napaka!
Vaš telefon nima dovolj pomnilnika za uporabo vseh funkcij.
?
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Če boste na novo nalagali nastavitve dostopnih točk (Set 172), na novo izberite privzeto dostopno točko T-2 internet v Realplayerju. 

-
- Uporabnik
V glavnem jst mam Omnio od Simobila ja...ampak sem si nastavu zdj vse podatkovne nastavitve. Kot bi reku Jonas, sem si tud pretoču mobilno aplikacijo na telefon s strani m.t-2.net. Mi jo je tud lepo inštaliralo in vse, samo potem se pa zatakne. Najdlje sm prišel do tega da mi je odprl okenček s tvjam-spodj je pisal katera oddaja se gleda-neki na tvslo od 14.30-15.00...samo slike pa ni blo. Vrtelo je krogec in skoz je odštevalo po 5sec do vzpostavljanja nove povezave. 3G signal je pri meni stabilen in dober (Lj-Šiška)...tko da mora bit neka softwerska napaka. Kasneje sem še probavov..a nism pršov nikol več tako deleč...al mi je javlo da nimam moj telefon nima dovolj pomnilnika-čeprov sem ga imel in ga imam-sem si ga prov spraznu in zaprl vse aplikacije...al pa je stvar zaštekala. Drugače pa nekatere tipke delujejo na dotik-npr. ko je z OK treba potrdit da je prenos podatkov plačljiv...spet druge pa ne delajo-npr klik na ekran v meniju...
Kaj sedaj? Čakamo na novo verzijo?
A je komu slučajno z Omnio oz. wm 6.1 uspelo videt sliko?
Grem probavat naprej
Kaj sedaj? Čakamo na novo verzijo?

A je komu slučajno z Omnio oz. wm 6.1 uspelo videt sliko?
Grem probavat naprej

Si v Realplayer-ju nastavil hitrost na 512?
-
- Uporabnik
omnia nima symbiana s60, ker ma wm gor in tud java ne zalavfa nikakršnega realplayerja...tud nimam ga na telefonu. mar ga potrebujem?...meni se zdi da ne ker je sprogramiran za javo tole
Potrebuješ video predvajalnik, ki podpira RTSP protokol. Windows Media player NE podpira RTSP!!!
-
- Uporabnik
aja drugače mam pa rom PNHJ1...se mi zdi. Saj se pogleda pod VERSION pa pol PDA? Al je treba PHONE...no če je oznaka roma pod phone pol je na konc XHI5 drugače pa PNHJ1