Tudi sam sem vsakemu odsvetoval T-2, ker ga ni bilo od nikoder, VDSL je obup, Telekom pa je optiko operativno ponujal in jo ponuja. Pa tudi napake so že odpravili, kar pa T-2 v startu gotovo čaka. Garantiram za vsaj 50 naročnikov, ki jih ne bo na T-2.
Sam sem verjel v izjavo, da Borštnikova pride v februarju in si za čas do optike omislil VDSL IP TV. Optiko imam itak 20/20, kar T-2 še nima, TV pa je res boljši. Ampak po vsem "nategovanju" odhajam na SIOL tudi po TV, saj je Siol programsko shemo uredil tako, da ima skorajda enako kot T-2.
No, pa je še eden na Borštnikovi manj.

Mislim v čem je fora, da T2 ne pove kdaj namerava nadaljevat dela? Je to taka huda skrivnost?
  Mislim v čem je fora, da T2 ne pove kdaj namerava nadaljevat dela? Je to taka huda skrivnost?   Kaj je T2 slovenska verzija FBI-ja da počne vse incognito in v mraku. Na toto p.....o optiko čakam že leto in pol.
 Kaj je T2 slovenska verzija FBI-ja da počne vse incognito in v mraku. Na toto p.....o optiko čakam že leto in pol.  Kanali na cesti so že nazaj zasfaltirani od lanskega poletja, po bloku so že pred več kot enim letom naredili plastično napeljavo. Koji k....c še čakate???
  Kanali na cesti so že nazaj zasfaltirani od lanskega poletja, po bloku so že pred več kot enim letom naredili plastično napeljavo. Koji k....c še čakate???  

In pokaži mi eno hišo v Mariboru, ki ima Telekom optiko?
  In pokaži mi eno hišo v Mariboru, ki ima Telekom optiko?