Možni priklop ?
Možni priklop ?
1.3.2009 sem prijel na servis.t-2.net NEGATIVEN odgovor o možnosti izgradnje širokopasovnega priključka. Zanima me če se da ponovno pogledati možnost o pridobitvi priključka.
Re: Možni priklop ?
kot sem napisal je bil 1.3 odgovor NEGATIVEN, sedaj pa hocem da se enkrat probajo 

kot je vprašal pred mano, morali so navesti tudi vzrok za NEGATIVEN odgovor.
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Da!Vajrus napisal/-a:1.3.2009 sem prijel na servis.t-2.net NEGATIVEN odgovor o možnosti izgradnje širokopasovnega priključka. Zanima me če se da ponovno pogledati možnost o pridobitvi priključka.
Če je negativen, mora do naslednje poizvedbe miniti vsaj 30 dni. Pokliči na klicni center in zahtevaj, da greš spet v poizvedbo.
Optika 100/10
Prejeli smo negativen odgovor o možnosti izgradnje širokopasovnega priključka. T-2 smatra, da nacionalni operater neutemeljeno zavrača večji del poizvedovanj, za kar je na APEK (Agencija za pošto in elektronske komunikacije) sprožil že vrsto postopkov. T-2 je APEK-u že v več primerih dokazal, da so zavrnjene poizvedbe neutemeljene, saj je nacionalni operater priklop širokopasovnega priključka omogočil hčerinski družbi, ki je prav tako ponudnik dostopa do interneta.
Naprošamo vas, da poskusite pridobiti uradni pisni odgovor s strani hčerinske družbe nacionalnega operaterja, kjer je razvidno, da vam omogočajo priklop na primerljive širokopasovne storitve (polno ali skupno razvezan dostop na lastni parici, torej priključek ne sme biti povezan na multipleksne naprave).
Ta odgovor (najbolje je pridobiti pogodbo, ki je podpisana s strani tretjega operaterja) lahko nato dostavite ali pošljete na:
T-2 d.o.o.
Pravna služba
Streliška cesta 150,
2000 Maribor
T-2 bo za vsako kršitev s strani nacionalnega operaterja pisno obvestil APEK in zahteval, da se naročniku omogoči priklop na omrežje T-2, nacionalnega operaterja pa kaznuje skladno z zakonodajo.
Naprošamo vas, da poskusite pridobiti uradni pisni odgovor s strani hčerinske družbe nacionalnega operaterja, kjer je razvidno, da vam omogočajo priklop na primerljive širokopasovne storitve (polno ali skupno razvezan dostop na lastni parici, torej priključek ne sme biti povezan na multipleksne naprave).
Ta odgovor (najbolje je pridobiti pogodbo, ki je podpisana s strani tretjega operaterja) lahko nato dostavite ali pošljete na:
T-2 d.o.o.
Pravna služba
Streliška cesta 150,
2000 Maribor
T-2 bo za vsako kršitev s strani nacionalnega operaterja pisno obvestil APEK in zahteval, da se naročniku omogoči priklop na omrežje T-2, nacionalnega operaterja pa kaznuje skladno z zakonodajo.
V odgovoru negativno mora biti obrazložitev kot je ni proste parice, parica ni primerna za razvezavo. Kaj ti piše??
Opomba pri odgovoru Na funkcijski lokaciji ni skupne lokacije
Aha, to pomeni da v centrali, na katero si vezan ni T-2 opreme. Kam si vezan?
Ali pa že majo kake nove finte NN?
Ali pa že majo kake nove finte NN?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne, to dejansko pomeni, da je vezan na centralo, kjer T-2 nima svoje opreme, torej priklop ni možen.
Optika 100/10
Najblizja centrala mi je Radovljica, ki je oddaljena od mene ~2km.
Na T2 strani piše da naj bi ta centrala obratovala ?
Na T2 strani piše da naj bi ta centrala obratovala ?
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
A si ti proklopljen na to centralo ali si na kaj drugega?
Trenutno imam siol in sicer nevem točno na katero centralo sem povezan, vendar na http://www.telekom.si/uploads/pdf/fl_centrale.pdf sledeče je najbližja in skoraj verjetno edina ki pride pri meni v poštev centrala v Radovljici.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
to še ne pomeni da si tja tudi vezan. povej podatke na ZS pa ti lahko preverim.
Vajrus s katerega kraja si, ti takoj povem ali ja ali ne in kam si vezan