Od kar ga imam imam samo probleme!!!

Če imaš probleme z delovanjem storitev, potem prijavi napako. Lahko tudi meni.hladilnik napisal/-a:Če mi grejo na živce, samo zafrkavajo se! Dajo v shemo z nekim "P" pol pa ven mečejo! Ta T2 je res:![]()
![]()
![]()
![]()
Od kar ga imam imam samo probleme!!!![]()
![]()
![]()
To je mene tudi zanimalo že pred meseci pa ni še nihče do danes odgovorilMagician napisal/-a:Kdaj pa lahko pa pričakujemo Cinemax / Cinemax 2 ?
Še en, ki omenja neke oddaje in avtorske pravice.Slowhand napisal/-a:za vse bučmane,ki ne morjo dojet,da nova tv in rtl televizija ne bosta več v shemi t-2
1.nekdo naj se tolko finančno stegne,da kupi novo tv,vplača avtorske pravice oddaj tud za slovenijo in vse skupaj podari t-2 v predvajanje in upravljanje
2.prestavit mejo hrvaške do avstrije (da nebi slučajno malo sutra pa še popoldne) - pol bo vse skup ena velka hrvaška pa bo tud nova tv brez problema v shemi - žal pa ne bo več celega kupa slo programov (tv golica,tv petelin itd...)
torej - čakamo na izvedbo
Bom jaz takole komentiral to reč. Na žalost gre T2 televizija ven iz moje sheme. T2 TV sem vzel slab mesec nazaj, Nova TV je bila vaša velika prednost pred konkurenco, a le žal spet en nateg. Napovedujem, da se bo čez leto, dve vrnila - v plačljivi verziji seveda. Vrnila sta se tudi negledana MCM-a.Navadni Nimda napisal/-a:NOVA TV: na žalost gre ven iz sheme. Imamo sicer dovoljenje, vendar je pogoj za zatemnjevanje nekaterih oddaj. Ker je teh oddaj preveč, je zadeva neizvedljiva (zaradi zamud, itd.). Po mojem bomo v naslednjih mesecih poiskali kak dober nadomestek...