TV Celje in T-2
Re: TV Celje in T-2
Evo ša jaz malo olja na ogenj!
Prav danes sem poklical direktorja(ni se mi oglasil),nato pa še uredništvo,kjer so mi pojasnili da je bil dogovor med enim od lastnikov in gospodom Turnškom,da se TV CELJE ne dovoli vklopiti v programsko shemo T-2.
Razlogi so več kot jasni:to je še en poskus kablaša iz Celja,da ustavi odliv naročnikov iz svoje baze,v korist T-2.
Jutri smo zmenjeni da me pokličejo in mi povedo končno odločitev.Odgovornost pred naročniki nosijo oni ne mi.
Prav danes sem poklical direktorja(ni se mi oglasil),nato pa še uredništvo,kjer so mi pojasnili da je bil dogovor med enim od lastnikov in gospodom Turnškom,da se TV CELJE ne dovoli vklopiti v programsko shemo T-2.
Razlogi so več kot jasni:to je še en poskus kablaša iz Celja,da ustavi odliv naročnikov iz svoje baze,v korist T-2.
Jutri smo zmenjeni da me pokličejo in mi povedo končno odločitev.Odgovornost pred naročniki nosijo oni ne mi.
Točno tako.
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Tako, sedaj vsaj vemo, kje smo. Turnšek, zaradi TV Celje, mene že ni zadržal na njegovem kablu
Upam, da bomo pravo resnico izvedeli tudi za t-2 optiko v Celju
Lithium

Upam, da bomo pravo resnico izvedeli tudi za t-2 optiko v Celju
Lithium
- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Ta zgodba TVC & Turnšek je že stara zgodba. Vem iz lastnih izkušenj, ko sem še potikal po tisti bajti.... T-2 optike pa po mojem ne bo nikoli v Celju, saj so "občinarji" ponudili le najem že obstoječe optike, torej spet Turnšek.... 

- Ris3d
- Model
- Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel
- Kraj: NM
Skratka, podobna zgodba kot z GTV iz Kranja...
Sramota, da televiziji iz dveh večjih slo. mest nista vključeni v ipTV, in to zaradi lastnih "kapric"...
TVC še nekako razumem, saj ima za svoje področje ("zahodna/JZ Štajerska") poleg CATV sistemov še dva prizemeljska oddajnika (Celje & Laško), Gorenjska TV je pa menda samo v catv v Kranju in okolici...

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Evo mene spet!
Kot sem pričakoval,tudi v TV CE berejo naše forume.Bil sem klican danes zjutraj.Na drugi strani je bil nekdo iz vodstva podjetja,ki me je prosil,naj nemudoma pošljemo dopis,kjer bo pisalo,da razen treh tv postaj(TV Grosuplje,GTV-Kranj in TV CE),delujejo vse lokalne radijske postaje v našem omrežju.Menijo,da s takim dopisom uspejo prepričati lastnike za priklop.Strinjal se je da s tem dobijo predvsem oni in seveda naročniki.
Dopis bo jutri podpisal direktor osebno(mimogrede tak dopis so osni dobili že pred dvema letoma kjer smo naleteli na veliki NE),in bo jutri poslan s priporočeno pošiljko na njihov naslov.
Skratka pričakujem da da bomo TV Celje uspeli vključiti v naše omrežje.
Osebno sicer ne razumem njihovega bremzanja dosedaj,vendar sem vzel v zakup tudi to,da je lahko odgovor ZAKAJ JE TEMU TAKO,za mojo neumno glavo morda skregan z logiko.
Kot sem pričakoval,tudi v TV CE berejo naše forume.Bil sem klican danes zjutraj.Na drugi strani je bil nekdo iz vodstva podjetja,ki me je prosil,naj nemudoma pošljemo dopis,kjer bo pisalo,da razen treh tv postaj(TV Grosuplje,GTV-Kranj in TV CE),delujejo vse lokalne radijske postaje v našem omrežju.Menijo,da s takim dopisom uspejo prepričati lastnike za priklop.Strinjal se je da s tem dobijo predvsem oni in seveda naročniki.
Dopis bo jutri podpisal direktor osebno(mimogrede tak dopis so osni dobili že pred dvema letoma kjer smo naleteli na veliki NE),in bo jutri poslan s priporočeno pošiljko na njihov naslov.
Skratka pričakujem da da bomo TV Celje uspeli vključiti v naše omrežje.
Osebno sicer ne razumem njihovega bremzanja dosedaj,vendar sem vzel v zakup tudi to,da je lahko odgovor ZAKAJ JE TEMU TAKO,za mojo neumno glavo morda skregan z logiko.
ne boš verjel,ampak z vzdrževalcem in bojda lastnikom TV Grosuplje sem glihkar govoril.
Fant je,lahko rečem,kr fajn.
Poslali bomo tudi njim podobno pismo.
GTV pa mi nekako ne vzdigne telefona.Verjetno je na kakem zasluženem dopustu.
Aja...bthw...GTV oddaja iz šmarjetne gore za predel Gorenjske
Fant je,lahko rečem,kr fajn.
Poslali bomo tudi njim podobno pismo.
GTV pa mi nekako ne vzdigne telefona.Verjetno je na kakem zasluženem dopustu.
- Slowhand
- Navdušenec
- Paket: 10/10+TV+VoIP
s šmarjetne oddaja radio belvi
gtv je pa kabelski program viden prek tele-tv (kranjski kablaš) in ostalih gorenjskih kablašev
mogoče pa zato nihče telefona ne dvigne ?
s šmarjetne oddaja radio belvi
gtv je pa kabelski program viden prek tele-tv (kranjski kablaš) in ostalih gorenjskih kablašev
mogoče pa zato nihče telefona ne dvigne ?
Heca ni več !
Lepo je tole brati, da se zadeve kotalijo naprej.
Paskob, le tako naprej
Lithium
Paskob, le tako naprej

Lithium