aminet 110
aminet 110
Pozdravljeni..
Mene pa zanima zakaj je zadaj na aminotu USB vhod.Kaj se lahko priklopi na tisti USB.
lp
Mene pa zanima zakaj je zadaj na aminotu USB vhod.Kaj se lahko priklopi na tisti USB.
lp
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Re: aminet 110
Isti pomen ima kot pri prejšnjem reža za kartico! Se ne uporablja.
Sem iskal navodila in nikjer ni napisano zakaj je ta USB.
Sej na prvi strani je pa reža za kartico.
Sej na prvi strani je pa reža za kartico.
-
- Uporabnik
- Paket: Internet (8/1) + TV
- Kraj: Trebnje
Da ne bom odpiral nove teme, bom pisal kar sem.
Komu se moram obrniti (poklicati) v primeru, da mi je tale AmiNET110 umrl in ne deluje? Mi lahko to kdo (novo, po možnosti delujoče) dostavi na dom ali se moram zapeljati do T-2 poslovalnice?
Komu se moram obrniti (poklicati) v primeru, da mi je tale AmiNET110 umrl in ne deluje? Mi lahko to kdo (novo, po možnosti delujoče) dostavi na dom ali se moram zapeljati do T-2 poslovalnice?
- music95
- Nadebudnež
- Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL
Načeloma zaenkrat še nima pomena (in ne pričakuj da ga bo imelo), lahko pa vanj priklopiš USB tipkovnico in se malo igraš s šaltanjem programov. Zadeva je sicer sila štorasta ampak ... lahko jo uporabiš za to. Sicer pa nima bokve kakšne pomembne naloge.acrobat napisal/-a:Pozdravljeni..
lp
-
- Navdušenec
Kot je dejal RobertM, lahko0 pokličeš na 059000002 in prijaviš napako; moter te bo jutri (v najslabšem primeru v torek) poklical na kontaktno številko in prišel na dom zamenjat napravo z novim in delujočim AmiNET110.Mango napisal/-a:Da ne bom odpiral nove teme, bom pisal kar sem.
Druga možnost pa je ta, da se zapelješ do najbližje poslovalnice (Novo mesto), s seboj prineseš tega pokojnega AmiNET110 z daljincem, napajalnikom in scart kablom (mogoče tud embalažo).
Kakšne pa so indikacije? Mogoče je potrebno le zamenjati baterije v daljincu ali pa pritisniti STB tipko???
-
- Uporabnik
- Paket: Internet (8/1) + TV
- Kraj: Trebnje
Indikacije so, da je Amino popolnoma brez srčnega utripa. Nobene življenjske funkcije več ne opravlja. Daljinec deluje normalno, sveti STB in vse... Amino pač ne. Vse mrtvo, vse temno, nobenih lučk... poskusil sem že z novim adapterjem, brez uspeha. potem sem menjal še UTP kabel (če bi slučajno bila finta v kablu, da potem TV ne deluje) pa tudi nič... Klical sem na tisto številko in mi je gospod na drugi strani tudi povedal, da pri njih ne zaznajo "neke aktivnosti" na mojem TV priključku (ne vem kako to poteka, verjetno pa se da), prijavil napako, pa vseeno svetoval naj pokojno škatlico prinesem v Novo mesto da bom dobil novo, delujočo.
To se dela z eno super skrivno komando ping ... tv vmesniki so pač neumne naprave 

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj povprašal.
Ali se da dobiti za Aminet 110 kakšna navodila oz., prikaz funkcij in kaj vse ta setupbox omogoča (v SLO jeziku)?
Ali se da dobiti za Aminet 110 kakšna navodila oz., prikaz funkcij in kaj vse ta setupbox omogoča (v SLO jeziku)?
-
- Navdušenec
B3du1n, ti pošljem jutri dopoldne na mail.
A prou?
A prou?
CAR, ti poslem na zs mail, ves koliko dela si mi prisparal ker pisem diplomsko delo in so mi kljucnega pomena informacije glede tega aparata 

Ti najbrž potrebuješ tehnično dokumentacijo tega vmesnika, ki jo boš v slovenščini težko našel!?B3du1n napisal/-a:Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj povprašal.
Novi trg 10 ti bo kvečjemu poslal navodila za T-2 vmesnik, ki jih je pridno pisal nekaj časa nazaj. Če je to tisto kar iščeš, si lahko za silo pomagaš tudi tukaj: http://www.t-2.net/docs/QuickStart-STB- ... 082006.pdf
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!