V začetku marca je bilo na veliko napovedano da: po 21.3. ko bo bolj toplo pa se bo na veliko delalo bazne postaje in da pridemo tudi mi na vrsto. Še malo pa se bomo skuhali od vročine signala pa še kar ni in ni..
Kako je sedaj s tem? Lepo bi bilo, da se reče bobu BOB in pove kdaj bo to oziroma da do nadaljnjega ni v planu.
Poletje je tu: kje je signal v Luciji in Portorožu?
Re: Poletje je tu: kje je signal v Luciji in Portorožu?
sarcasm on : A še nisi dojel zakaj letnice ni nikoli zraven?
sarcasm off, reality on : Ni denarja. Ko bo pride tudi antena.
sarcasm off, reality on : Ni denarja. Ko bo pride tudi antena.
-
- Novinec
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasni VDSL + 2xIP Tel
ok. To sem hotel slišati. zdaj pa samo še odjavim DATA paket pa je.
To je seveda moje mnenje, in glede na stanje v svetu je verjetno blizu resnice.
Kar se tiče data paketa. Enkrat na mesec imaš možnost spreminjanja paketa, tako da če ga drugače ne potrebuješ ga lahko odjaviš, ko pa bo postavljena antena ga ponovno lahko vklopiš.
Glede dejanskega stanja antene najboljše da se obrneš na uporabnika Obi.
Kar se tiče data paketa. Enkrat na mesec imaš možnost spreminjanja paketa, tako da če ga drugače ne potrebuješ ga lahko odjaviš, ko pa bo postavljena antena ga ponovno lahko vklopiš.
Glede dejanskega stanja antene najboljše da se obrneš na uporabnika Obi.
Ma raje ti odjavi paket DATA, ker ga itak ne bos mogel kaj prevec uporabljati.
Pokritost s T-2 signalom je zelo majhna, in glede na hitrost postavljanja umts baznih postaj, mogoce bo 60% slovenije pokrite do 2015, ce seveda škofje ne bodo zaprli pipo in bo vse slo v 3 krasne...
Pokritost s T-2 signalom je zelo majhna, in glede na hitrost postavljanja umts baznih postaj, mogoce bo 60% slovenije pokrite do 2015, ce seveda škofje ne bodo zaprli pipo in bo vse slo v 3 krasne...