udp://@239.1.1.180:5000
[Razširitev m3u Je bila deaktivirana in je ni mogoče prikazati.]
[Razširitev m3u Je bila deaktivirana in je ni mogoče prikazati.]
To je pri meni delalo pri POP TV, ker imajo teletext naveden pod podnapisi na Slovenian. Se mi je pa to dogajalo, ko sem v VLC nastavila privzete podnapise Slovenian (na MAC OS).miki65 napisal/-a:Še komu na VLC verziji 1.0.1 takoj ko zamenja kanal vklopi teletekst?
Fora je v tem, da je edini, ki bi da mogoče mel skoz direktno priklopljenega je XP, sam je predaleč, da bi lahko kabel segel do njega. Da bi pa skoz preklapljal se mi pa kratko malo ne da, će ne zaradi lenobe, pa zaradi tega, ker je dostop do kabla malce težak. Pa tudi ne morem gledat HD, ker proc na XP-jih ne sfolga.Če ti je važno, da ti dela samo na enem kompu IPTV, ga pač, ko gledaš TV, direktno preklopiš na Milan. Rešitev ni ravno elegantna, je pa praktična
svetovno,.. HVALA HVALAd_g napisal/-a:lista 191 Televizijskih programov za VLC po stanju na dan 07.08.2009
lista 110 Radijskih programov za VLC po stanju na dan 07.08.2009
Update na moj odgovor vijavaji. Ponovno sem poskusil brez roterja. Se pravi kabel iz Milan sm direkz v drugo mrežno dal, (plata ima namrec dva Network chipa, ki lahkao delata samostojno ali pa v paru) in poskusil, pa ne predvaja. Iz tega domnevam, da mora bit vzrok drugje.Če ti je važno, da ti dela samo na enem kompu IPTV, ga pač, ko gledaš TV, direktno preklopiš na Milan. Rešitev ni ravno elegantna, je pa praktična