Lithium
Windows 7
Re: Windows 7
Kje/kaj pa delaš? Ti si tule blizu Celja? Itak, da je desktop OK, če pa laufaš KDE ali gnome 
Lithium
Lithium
Win 2003 so meni tudi zelo všeč. Delajo lepo na kakšni starejši mašini, podobno kot XP. Sem jih lep čas uporabljal in še vedno so aktivni na eni kišti. Win 7 je bolj za novejše pc-je, jih bom dal na prenosnika, kot upgrade za visto.Abigor napisal/-a:Od windowsov pa imam jaz osebno najraje windowse 2003. Vsaj za mene edini tapravi windowsi.
-
Abigor
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 1000/300
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Zavarovalnica Triglav/prodajanje časa v pisarni oz. kot sprostitevlithium napisal/-a:Kje/kaj pa delaš? Ti si tule blizu Celja? Itak, da je desktop OK, če pa laufaš KDE ali gnome
Lithium
lp, Windows 7 ima tudi možnost pošiljanja faxa preko računalnika, pa Vas prosim,če je že kdo usposobil to opcijo in kako.
Tehnik na t-2 je rekel.da obstaja en program za pošiljanje faxa preko emaila, pa me zanima kakšen je ta program.Hvala za odgovor
Tehnik na t-2 je rekel.da obstaja en program za pošiljanje faxa preko emaila, pa me zanima kakšen je ta program.Hvala za odgovor
- BOBI
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Do sedaj je v vseh verzijah deloval winfax, tako da probaj če dela tudi tu!
- turist
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: T4 optika(100/10) +2x tel +fax
- Kraj: Kranj
Lahko si pogledaš tole, samo je plačljivo. Mislim, da je vseeno ceneje, če si nabaviš klasičen fax !
http://www.afax.si/

http://www.afax.si/
Eto danes dobili na MSDNAA win7 pro in ključe in že presedlal na win7, super zadevca, bom kar ostal "tukaj" 
Jest sem bil podobnega mnenja, ko sem iz XP prešaltal na Win7 z leptopom. Vista, ki deluje kot XP. Luštno! 
Veron, a je ta build iz MSDNAA isti kot "RTM", ki je na torrentih že nekaj časa?
hm nebi vedu, nisem probaval prej verzij s torrentov, sam pomoje da je.
Je pa ena stvar, da je tale language pack za win7 (64) zelo čudn =)
Je pa ena stvar, da je tale language pack za win7 (64) zelo čudn =)
To bi tudi jaz rad slišal, ja... evo, za pomoč: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
Vsaj media centra niso tokrat odstranili, kot pri npr visti business. Bitlockerja pa nikoli nisem uporabljal.
- AndraZ
- Faca
- T-2: Še nimam
- Paket: Že imel, bom še imel
- Kraj: Žiri
- Kontakt:
Ali deluje MUI language pack na Windows 7 pro iz msdnaa? Na verzijo win 7 pro v podjetju ga namreč ni bilo mogoče naložiti... Zakaj bi v tem primeru bil MUI language pack sploh na voljo za download na msdnaa?
Torej iščem nekoga, ki je poskušal prevesti win 7 pro z mui language packom (oboje iz msdnaa).
Torej iščem nekoga, ki je poskušal prevesti win 7 pro z mui language packom (oboje iz msdnaa).