Hvala za možnost obraložitve
Lep pozdrav Jezen uporebnik T2-ja - Tomaž

Delam na SiOL helpdesku..tam pa ti slušalko dol vržejo pa je to to. Če pa se že maš možnost dret na koga pa se dereš na ubogega študenta, ki dela tam, da bi si zaslužo za morje ali kaj podobnega, kriv pa ni nič...pa tudi do višjih ležečih zaposlenih ne pride nič ker se ubogemo študenteko ne da naprej povedat pa še strah ga je za tisti študentski denar.
KoMar napisal/-a:Temo sem premaknil iz Vaša zgodba v Splošno (ker se nisi držal pravil za podforum Vaša zgodba) ter popravil "Gdo" v "Kdo".
Me pa tudi zanima, koliko € si plačal za izgradnjo te optike, da misliš, da imaš zdaj pravico "obvestiti javnost", ker se je malo zapletlo... čeprav razumem, da si jezen, ker se vse skupaj vleče, mi ton tvoje pritožbe ni všeč. Glasoval sem pa zate, saj se spodobi, da se ti optika poštima, kot je treba...
Hmm... Ne predstavlam si, lahko pa gremo skupaj z T2 ekipo do tistega jaška (sploh ne vem kje je, povedali so mi pa da je na pločniku) in bom jaz poklical redarstvo pa bomo skupaj počakali in bojo potem oni uredili naprej, men ni problem policat na redarstvo... Če je T2-ju!!! Drgač se pa na pločniku sploh ne dme parkirat in kot sem povedal pri izgradnji jaška mora biti zagotovljena vzdrževalna pot, to bi moral gratel prej pomislt ane... Kaj pa če bi u jaškiu zagorel al pa krkol... Nujno mora bit zagotovljena pot do jaška (spet napaka T2-ja)Navadni nimda napisal/-a: Vsekakor pa ni naloga T-2, da dirigira mirujočemu prometu po Ljubljani. A si predstavljaš, da unemu odpeljejo avto s pajkom, pa se tipu pol odpuli?