NN, danes pa na konkurenčni žur, upam, da ob 20-21h ne bo več lilo. Te bomo vidl na glavo obrnjenega, kot je rekel Kitl za lansko leto ?

Kaj ima amortiziramo? Tedy, o poslovanju podjetij zgleda nimaš pojma, tako da se rajši drži teme. OK?Tedy napisal/-a:Razen tega da lepo da 100€ v stroške in ima amortizirano? Fizična pa realno da celih 40€![]()
Jaz bi podjetjem še duplo računal.
Vi ste začel jokat o cenah in še 1x podjetje da 100€ v stroške, torej posledično plača manj davka....kokica2000 napisal/-a:Kaj ima amortiziramo? Tedy, o poslovanju podjetij zgleda nimaš pojma, tako da se rajši drži teme. OK?Tedy napisal/-a:Razen tega da lepo da 100€ v stroške in ima amortizirano? Fizična pa realno da celih 40€![]()
Nekateri posamezniki naredijo ponudnikom več prometa (stroškov), kot podjetja (ki večinoma delajo promet 8 ur - tretjino dneva in pet dni v tednu).Tedy napisal/-a:Razen tega da lepo da 100€ v stroške in ima amortizirano? Fizična pa realno da celih 40€![]()
A res? Samo 16 eurov.Slowhand napisal/-a:sramotaNavadni Nimda napisal/-a:Na optiki bodo nekatere nove cene za srednje razrede paketov - cene veljajo od 1.10., za ZASEBNE UPORABNIKE:
10/10 = 14 EUR (ni sprememb)
20/20 = 28 EUR (ni sprememb)
50/50 = 30 EUR (prej 50)
100/10= 20 EUR
100/100 = 40 EUR (prej 100)
----------------------------------------------------------
Vsi višji paketi imajo iste cene kot do sedaj. Cene za poslovne uporabnike ostajajo enake kot do sedaj (do nadaljnjega).
20 / 20 je na siolu samo 16€ in je osnovna hitrost za optiko
10 / 10 sploh nimajo več
al popravte tale cenik,al grem pa nazaj na siol
Slowhand napisal/-a:sramotaNavadni Nimda napisal/-a:Na optiki bodo nekatere nove cene za srednje razrede paketov - cene veljajo od 1.10., za ZASEBNE UPORABNIKE:
10/10 = 14 EUR (ni sprememb)
20/20 = 28 EUR (ni sprememb)
50/50 = 30 EUR (prej 50)
100/10= 20 EUR
100/100 = 40 EUR (prej 100)
----------------------------------------------------------
Vsi višji paketi imajo iste cene kot do sedaj. Cene za poslovne uporabnike ostajajo enake kot do sedaj (do nadaljnjega).
20 / 20 je na siolu samo 16€ in je osnovna hitrost za optiko
10 / 10 sploh nimajo več
al popravte tale cenik,al grem pa nazaj na siol