wep problem
- toni
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Re: wep problem
Tole http://www.mimovrste.com/artikel/247001 ... l-500gp-v2 čudo mi dela v omari in kolikor vidim omogoča do 54. Vsaj jst vidim to cifro, oziroma jih je več ampak je ta največja
. Če ne bom pa moral vrnit nazaj na 10/10, brez veze da plačujem za 100/10 če ne dela.

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Tale 54 mbps je teoretična hitrost brezžičnega prenosa podatkov za tvoj router. Tega seveda v praksi ne moreš doseči, prav tako pa ne takšne prenosne hitrosti med internetnim in lokalnim delom omrežja znotraj routerja (WAN to LAN).
-
- Nadebudnež
- Paket: T2 NET+MOBIL
- Kraj: Maribor
Wireless standard 802.11g ne gre več kot to. Kaki ruter pa imaš?toni napisal/-a: Sicer vem da router ne spusti čez več kot 50, samo pri meni doseže komaj švoh 20. Zdaj ne vem ali je kje kakšna nastavitev narobe ali je to maximum kar da router.
Ah, nisem videl sporočil na drugi strani.
Torej ta WLAN spravi prek tam do 24 Mbps v dobrih okoliščinah (dober signal).
Več imaš lahko preko kablov, ali pa novi ruter z podporo za WLAN 802.11n (oziroma "draft N", ker standard do nedavno še ni bil dokončno sprejet)