Selitev
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: T3 Tera (20/4 + 2xHDTV + mob.)
- Kraj: Maribor
Re: Selitev
Mi je kolega, ki se ukvarja s tem preselil parico gor in dela! Zanima me, kaj naj naredim s tisto novo pogodbo. Če je treba, se bom jutri zglasil na T-2 poslovalnici.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Če imaš možnost, vsekakor pojdi v poslovalnico in poskrbi, da boš 100% prepričan, da je vse, kot mora biti!
Optika 100/10
Čez kakšen mesec se bomo selili iz tega stanovanja kjer sem sedaj. Tedaj nameravam odjaviti T2 na tem naslovu. Selili se bomo prvo domov k staršem za približno 3-4 mesece, ko pa bomo novo kupljeno stanovanje preuredili, pa v to kupljeno stanovanje. V tem kupljenem stanovanju pa je sedanji lastnik že naročen na T2 in bo sedaj odjavil T2. Zanima me če bom jaz potem čez 4 mesece lahko hitro in brez težav dobil T2 na tem naslovu? Hvala in lp
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Na tvojem mestu bi se probal zmeniti z dosedanjim lastnikom, da preneseta naročniško razmerje in nadaljuješ. Če pa je optika potem ne. Saj veš, da ne boš čez 4 mesece razočaran ko boš dobil odgovor, da ni proste parice. 

Kitl, koliko pa bi moral jaz minimalno plačevati, da bi obdržal priključek ? Lp
-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Poglej cenik. Pa bodi pozoren ali je SRD ali PRD. Če je SRD boš moral urediti tudi na Telekomu.
Sicer v prehodnem obdobju spremeniš paket v najnižji možen - samo intranet. S tem boš ohranil parico.
Sicer v prehodnem obdobju spremeniš paket v najnižji možen - samo intranet. S tem boš ohranil parico.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Iz PRD ne gre nazaj na SRD (ker bi sicer Telekom hotel 90 Evrov priključnine za telefonski priključek).
Optika 100/10
1/256 Mbit je 20€ na PRD. Če se naročniško razmerje prenese na drugega naročnika si brez tveganja, da se parica izgubi ob ponovnem naročanju T-2 storitev. Če je premalo kapacitet je to povsem možno.Simi napisal/-a:Kitl, koliko pa bi moral jaz minimalno plačevati, da bi obdržal priključek ? Lp