EMX
- hudin.g
- Novinec
- T-2: Še nimam
- Paket: 1/256 EMX siol
- Kraj: Hotinja vas
EMX
Mene zanima ali je možno imeti internet (npr. 10/2 , 20/1 povezave) preko EMX omrežja.
Naletel sem na težavo pri izpolnjevanju prijava - zasebni uporabniki:
nevem kaj izpovnim pri:
- "Številka stanovanja", ali moraš 2x navesti isto številko hiše, namreč saj si jo že zgoraj?
- "Obstoječi telefonski priključek nacionalnega operaterja" - pri tem ne vem kaj naj označim, ali PSTN (navadni analogni tel. priključek) ali ISDN (digitalni tel. priključek). Ker imam omrežje EMX od Telekoma-Siola, v pogodbi pa nisem zasledil nikjer ISDN ali PSTN priključek. Sem na lokaciji Hotinja vas, Hotinjska cesta 101, 2312 Orehova vas.
Prosil bi za pomoč.HVALA!
Naletel sem na težavo pri izpolnjevanju prijava - zasebni uporabniki:
nevem kaj izpovnim pri:
- "Številka stanovanja", ali moraš 2x navesti isto številko hiše, namreč saj si jo že zgoraj?
- "Obstoječi telefonski priključek nacionalnega operaterja" - pri tem ne vem kaj naj označim, ali PSTN (navadni analogni tel. priključek) ali ISDN (digitalni tel. priključek). Ker imam omrežje EMX od Telekoma-Siola, v pogodbi pa nisem zasledil nikjer ISDN ali PSTN priključek. Sem na lokaciji Hotinja vas, Hotinjska cesta 101, 2312 Orehova vas.
Prosil bi za pomoč.HVALA!
Re: EMX
pppf.. nikoli.. max je 1.5Mbit, pa še to ne bo šlo, ker je EMX za več uporabnikov. T-2-jev VDSL ne deluje na teh špagetih. Maximalni paket, ki ga lahko imaš je 1mbit, pa še to ti bo delovalo samo, če boš meu srečo.. žal.. 

-
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Ne. EMX se je uporabljal tam, kjer je na eno parico bilo obešenih več uporabnikov. Načeloma je prepustnost EMX sistema 2 Mbita. Vendar ko so na ta sistem priključeni 4je uporabniki je hitrost pri vsakem 512 kbitov. Največ kar lahko zahtevaš od Telekoma, da dobiš svojo parico. Potem še imaš možnosti za VDSL.
http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)
- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Ja mislim da je rešitev edino naročilo novega telefonskega priključka z možnostjo širokopasovnega interneta. Še vedno ti pa lahko tudi zavrnejo izgradnjo iz takih in drugačnih razlogov... cena je bilo včasih slabih 25.000 SIT oziroma 90 ojro kakor je napisal robertM