home network na televizijo
- ervins
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
home network na televizijo
Pred kratkim sem kupil sony lcd televizor, ki ima možnost priklopa na internet. Zdej me pa zanima kako to deluje,se priklopi itd......Imam VDSL internet in na modemu smartcom še dva porta prosta.
Re: home network na televizijo
Zakaj ne povežeš TVja in modema z mrežnim kablom? It won't bite you, you know...
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
ja, moj panasonic ima nacleoma tud ethernet (lan) prikljucek... lahk gledam youtube pa se mogoc ene par takih stvari.. tudi moznost, da enem racunalniku postavim nekaksen mediaserver pa pol streamam direkt na tv... morda nebi bilo slabo, da prikljucis to prek kakega routerja, da ti nebo kdo pomotoma pwnal tvja 

I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
- ervins
- Model
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
Sem povezal z mrežnim kablom na prosti port modema,ampak tv ne zazna povezave. Klical sem tudi na TP pa mi je operaterka rekla da moram zaprosit za nekakšen switch, seveda proti plačilu.KoMar napisal/-a:Zakaj ne povežeš TVja in modema z mrežnim kablom? It won't bite you, you know...
Ko hočem povezat tv v meniju mi da možnost da sam avtomatsko poveže,ali da jaz nastavim ip...če dam na avto mi pove da ip pripada računalniku....malo je moteče ker je vse v angleščini,vendar sem našel navodila tudi v hrvaškem jeziku. Sicer je model moje lcd Sony KDL-W5820, navodila pa so za KDL-W5500.....je pa isti model,le da je delan za nemški trg.
ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/con ... 55-WE5.PDF