Predlogi za TV programe
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Re: Predlogi za TV programe
Danes je to MyZen, kakšnih delfinov ali pa ogenjčka
ki bi te grel te dni pa žal ni.

-
- Novinec
- Paket: TV+telefonija+ 10/10 optiko
ja.
Jst bi mel kak akvarij. 

To bi mogla bit možnost ko imaš vkljopjen radio. Poslušaš glasbo, pa ti ribice plavajo, al pa hrček v krogu laufa. 

- smile29
- Znanec
- Paket: Oranžni dijamant - Optika
- Kraj: LJ - Nove Jarše
Zgleda da smo dobili nov TV program
: Eurosport 2 Bundesliga al se men samo zdi??

- Stancho75
- Faca
- Paket: FTTH T4
- Kraj: Koper
ja, nov program kjub temu, da se je govorilo, da ne bo nič do konec leta. Kjub temu bravo! Super! Vsaka novost je dobrodošla!
Meni pa nihče ni nič odgovoril na moje včerajšnje vprašanje... lepo!
Ok, jaz grem nazaj na Telemach, ampak za tiste primorce ki ostanejo bi jim lahko zrihtali delujoče italijanske programe...
Meni pa nihče ni nič odgovoril na moje včerajšnje vprašanje... lepo!
Ok, jaz grem nazaj na Telemach, ampak za tiste primorce ki ostanejo bi jim lahko zrihtali delujoče italijanske programe...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Žal ni nič novega za mediaset kanale, še zmiraj se dobivajo iz satelita kjer so zatemnitve.
- smile29
- Znanec
Pa je sploh mozno na "zakonit" nacin zajemati nezatemnjene italijanske programe za slovenski prostor?slow_slow napisal/-a:Žal ni nič novega za mediaset kanale, še zmiraj se dobivajo iz satelita kjer so zatemnitve.
Men je cudn da bi italijani kaj takega dovolili...če že kupujejo pravice samo za italijanski prostor...potem bi bili oni v prekrsku

-
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
Enkrat takrat, ko so bili kanali še nezatemnjeni je Mediaset tožil T-2 (http://www.delo.si/clanek/67241).
Nekoliko kasneje T-2 podpiše pogodbo o sodelovanju z Mediaset, ki baje tožbo umakne (http://www.delo.si/tiskano/html/2009012 ... 6203341b04), zajem nezatemnjenih kanalov pa ima nekakšne tehnične težave.
Ker zna podobno kot pri hrvaških TV postati vprašljiva tudi redistribucija redno zatemnjevanega signala s satelita, se nam zna zgoditi, da bo tri Mediaset kanale v T-2 omrežju zamenjal Mediaset International. Kar zna glede na vsebino tega kanala pošteno dvigniti pritisk naročnikom. Meni ne, ker sem si pravkar uredil "digitale terrestre".
Nekoliko kasneje T-2 podpiše pogodbo o sodelovanju z Mediaset, ki baje tožbo umakne (http://www.delo.si/tiskano/html/2009012 ... 6203341b04), zajem nezatemnjenih kanalov pa ima nekakšne tehnične težave.
Ker zna podobno kot pri hrvaških TV postati vprašljiva tudi redistribucija redno zatemnjevanega signala s satelita, se nam zna zgoditi, da bo tri Mediaset kanale v T-2 omrežju zamenjal Mediaset International. Kar zna glede na vsebino tega kanala pošteno dvigniti pritisk naročnikom. Meni ne, ker sem si pravkar uredil "digitale terrestre".

A se da kak japonski kanal dobit?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Sem pa zdej prebral malo več o tej novi tv postaji Pink SI in izgleda, da bo to podobno kot POP A kanal in TV3. Očitno ne bo glasbeni kanal. Piše, da bodo vrteli filme in nadaljevanke pa tudi preko zemljske antene bodo vidni.
- smile29
- Znanec
ja ja, nacionalno frekvenco so dobili, konkurenca bo POP TV-ju itd.kitl napisal/-a:Sem pa zdej prebral malo več o tej novi tv postaji Pink SI in izgleda, da bo to podobno kot POP A kanal in TV3. Očitno ne bo glasbeni kanal. Piše, da bodo vrteli filme in nadaljevanke pa tudi preko zemljske antene bodo vidni.
PINK.SI bo slovenska TV in ne "južnjaška" kot je Pink Plus.
Podobno kot je CRO RTL hrvaški in FOX Srbija Srbski
Glih zaradi tega mi ni jasno zakaj bojo ukinli PINK Plus, ki je cisti "JUGO" kanal in ga bojo nadomestili z Pink Music, ki je cisto drugacne zvrsti.
Jst mislm da bo zaradi tega veliko nezadovoljstvo pri Ex-Yu gledalcih.
Izgubili bojo Pink+, ki je imel kar dobre oddaje dobili pa bojo Pink Music, ki bo vrtel po cele dneve glasbo, podobno kot DM SAT, MTI , BN Music

-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Bistvene so sam kursadzije, za ostalo mi je vseeno.