a bom moral spet nazaj na SIOL?
Re: a bom moral spet nazaj na SIOL?
Zraven imena kanala je pisal (P). To je to. Nehi jambrat.
- nemo
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: t4 tera na optiki
Koliko uporabnikov pa ve, kaj tisti (p) pomeni? In tudi, če vedo, si se lahko na forumu prepričal, koliko jih besni in sprašuje, zakaj Nove ni več. Marsikdo od teh bi se najbrž pomiril, če bi na uradni strani od t2 že dan pred izklopom lahko prebral natančno pojasnilo o razlogih za izklop. Tako pa se ljudje ravno navdušijo in potem stvar izgine, ne da bi t2 karkoli pojasnil. In potem je pač veliko prostora za teorije zarote ...
Lep primer je tudi ORF HD - vržejo ga v shemo, čeprav ne dela, potem pa spet brez pojasnila izgine. A je težko me obvestila dodat dva stavka: "Zaradi tehničnih preskusov smo vključili ORF HD, ki pa ne deluje in ni del sheme. Po opravljenih preskusih ga bomo spet izključili." Ali kaj podobnega.
Sicer pa imam vso pravico do jamranja, če mi kaj ni všeč.
Lep primer je tudi ORF HD - vržejo ga v shemo, čeprav ne dela, potem pa spet brez pojasnila izgine. A je težko me obvestila dodat dva stavka: "Zaradi tehničnih preskusov smo vključili ORF HD, ki pa ne deluje in ni del sheme. Po opravljenih preskusih ga bomo spet izključili." Ali kaj podobnega.
Sicer pa imam vso pravico do jamranja, če mi kaj ni všeč.
Plačaš 100, dobiš 90.
-
- Novinec
- Paket: 10mb
...no, samo oglašam se po parih mesecih...da povem, da je zadeva še zmeraj ista. Nikogar ne briga, če meni meče TV in internet ven vsako uro parkrat... včasih 30x dnevno, včasih pa le kakšnih 10x (ob dobrih dneh!).
Zatorej, resno razmišljam o prehodu na drugega operaterja, ker je odnos T-2 do strank zanikrn.Šalabajzerji!
Zatorej, resno razmišljam o prehodu na drugega operaterja, ker je odnos T-2 do strank zanikrn.Šalabajzerji!

-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Uh, potrpljenje pa imaš!
Iz napisanega mi sicer ni popolnoma jasno ali ISDN predstavlja težavo ali morda le del problema?
Zakaj ne prenesete "spodnjih" cifer na T2. Saj ste celo žlahta kolker razumem. Nazaj na TK ali kam drugam itak lahko vseskup prestaviš, da vam le parice noč ne vzame.
Iz napisanega mi sicer ni popolnoma jasno ali ISDN predstavlja težavo ali morda le del problema?
Zakaj ne prenesete "spodnjih" cifer na T2. Saj ste celo žlahta kolker razumem. Nazaj na TK ali kam drugam itak lahko vseskup prestaviš, da vam le parice noč ne vzame.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Obvesti me, če tekom ponedeljka ni urejeno!jebenastranka napisal/-a:...no, samo oglašam se po parih mesecih...da povem, da je zadeva še zmeraj ista. Nikogar ne briga, če meni meče TV in internet ven vsako uro parkrat... včasih 30x dnevno, včasih pa le kakšnih 10x (ob dobrih dneh!).
Optika 100/10
- turist
- Model
- Paket: T4 optika(100/10) +2x tel +fax
- Kraj: Kranj
jebenastranka napisal/-a:...no, samo oglašam se po parih mesecih...da povem, da je zadeva še zmeraj ista. Nikogar ne briga, če meni meče TV in internet ven vsako uro parkrat... včasih 30x dnevno, včasih pa le kakšnih 10x (ob dobrih dneh!).
Zanimivo! 19. junija se vsem zahvaljuješ, da je sedaj vse urejeno in da dela, zdaj pa spet trdiš, da je še zmeraj isto!! Kot da ne bi bila to posta od iste osebe !

Ma jaz mu pa kar verjamem, da ima težave.
Meni je TV pri pri prestavljanju programov "štekal" tudi do 30 sekund, internet je delal normalno !!
Na help desk sem klical 100x, serviserja ni bilo niti blizu 3 MESECE, ja 3 MESECE.
V tem času sem zamenjal sam, tako, da sem gnjavil na poslovalnici, motorolo za aminota in pol nazaj za motorolo, čisto novo in ni pomagalo nič.
Na koncu so lepega dne ugotovili, da je bilo potrebno nekaj zamenjati v centrali. 3 MESECE !!!
Pa ne da nisem zadovoljen s T-2, ga imam doma, v firmi in stanovanju, verjetno mi je že všeč, da ne bo kdo mislil, da me je sama graja.
Ampak toliko časa čakat je pa bolano, račun sem seveda dobil kompleten.
Pa tudi na forumu sem jokal: viewtopic.php?f=3&t=5005&p=124763#p124763
Meni je TV pri pri prestavljanju programov "štekal" tudi do 30 sekund, internet je delal normalno !!
Na help desk sem klical 100x, serviserja ni bilo niti blizu 3 MESECE, ja 3 MESECE.
V tem času sem zamenjal sam, tako, da sem gnjavil na poslovalnici, motorolo za aminota in pol nazaj za motorolo, čisto novo in ni pomagalo nič.
Na koncu so lepega dne ugotovili, da je bilo potrebno nekaj zamenjati v centrali. 3 MESECE !!!
Pa ne da nisem zadovoljen s T-2, ga imam doma, v firmi in stanovanju, verjetno mi je že všeč, da ne bo kdo mislil, da me je sama graja.
Ampak toliko časa čakat je pa bolano, račun sem seveda dobil kompleten.
Pa tudi na forumu sem jokal: viewtopic.php?f=3&t=5005&p=124763#p124763